Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Στην ΕΣΗΕΑ οι εργαζόμενοι του Sportime

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου θα συναντηθούν οι εργαζόμενοι στο Sportime με την ΕΣΗΕΑ. Στόχος της συνάντησης είναι οδηγίες που θα δώσει η Ενωση για τη συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ο Κυριακόπουλος τις τελευταίες μέρες αναζητούσε επίμονα τον Πάνο Σόμπολο. Βλέπετε ο καιρός περνά και τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως θα τα ήθελε.
Περίμενε με τον καιρό να παραιτηθούν κάποιοι συντάκτες, κάποιοι να πάνε στη νέα εφημερίδα του Λαμπράκη και γενικά να... ξεφορτωθεί κόσμο για να ρίξει το κόστος της έκδοσης του "SuperSportime" που ετοιμάζεται να βγάλει.
Μόνο που το κοστολόγιο δεν του βγαίνει. Ο κόσμος του Sportime επιμένει και συνεχίζει τον αγώνα του κι από την άλλη ο ΔΟΛ δεν έχει αρχίσει ακόμα τις προσλήψεις.
Βλέπετε τα θέλει όλα δικά του ο Κυριακόπουλος. Και κόσμο να φύγει για να γλυτώσει αποζημιώσεις και να δίνει - όποτε δίνει - λιγότερους μισθούς και κάποιους που θεωρεί υψηλόμισθους να... ξεφορτωθεί.
ΥΓ1: Ακόμη και η υπόθεση Ζαχόπουλου σε βάρος του Κυριακόπουλου βγαίνει. Βλέπετε μετά τις εξελίξεις στο "Πρώτο Θέμα" και το δάνειο των 18 εκ. ευρώ που είχε εγκρίνει η Τράπεζα είναι πολύ δύσκολο να εγκρίνει ακόμα και κάποια ψιλά για τη νέα... εξόρμηση του Κυριακόπουλου. Όλοι τώρα ψάχνουν, κοσκινίζουν τις συναλλαγές και προτιμούν να κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα για το θέμα.
ΥΓ2: Μην σας παραξενέψει εάν κάποια στιγμή ακόμα και το ραδιόφωνο να πουληθεί εν αγνοία του Κυριακόπουλου για να κλείσει ένα μέρος των παλιών χρεών. Το λέμε αυτό γιατί να το πουλήσει από μόνος του ο Κυριακόπουλος δεν υπάρχει περίπτωση.