Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Αναβάθμιση Κυριακόπουλου!

Πάει για άλλα ο Κώστας Κυριακόπουλος. Αναβαθμίστηκε σε Εκδότη - Γενικό Διευθυντή της "Αθλητικής"! Για όσους δεν το πίστεύουν ας ρίξουν μια ματιά στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας. Εκεί φιγουράρει φαρδιά πλατιά το ονοματάκι του.
Βέβαια η αναβάθμιση δεν είναι άσχετη με την γενικότερη αλλαγή ή μάλλον επιστροφή στο παρελθόν. Το Σάββατο έδωσε και πάλι η εφημερίδα τα αριστουργήματα του Τίτο Μπρας από την ανθολογία του ρεαλιστικού κινηματογράφου και μια ακόμη ταινία με τον Τσάκι Τσαν.
Το πρόβλημα είναι ότι η εξόρμηση πορνό και καράτε δεν έφερε και τα ανάλογα φύλλα. Βλέπετε τα ίδια dvd είχε και παλαιότερα το Sportime με την ίδια χαρακτηριστική αποτυχία.
Όσο για το φύλλο της Τρίτης υπήρχαν και πάλι dvd με τα ευρωπαϊκά κύπελλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού που έχουν δώσει τόσο το Sportime όσο και η "Ηχώ" στο παρελθόν και μιά σειρά με οκτώ τίτλους αχταρμά από Champions League μέχρι τρακαρίσματα αυτοκινήτων που επίσης έχουν ξαναπροσφερθεί.
Κι επειδή στο γραφείο του κ.Σανιδά η "Αθλητική" και το "Sportime" είναι από τις πρώτες εφημερίδες που πηγαίνουν να υποθέσουμε ότι θα υπάρχει και πάλι κυνηγητό στο Άργος για το περιεχόμενο της Σαββατιάτικης έκδοσης;
ΥΓ1: Με την ευκαιρία. Τι γίνεται με το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου; Γιατί δεν συνεχίζεται;
ΥΓ2: Κοίτα να δεις με τις προσφορές Κυριακόπουλου μέσω "Αθλητικής" που θα υπάρξει Σάββατο που δεν θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα!