Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

τριπλό χτύπημα Κυριακόπουλου!

Ο Κυριακόπουλος απλώς δεν... παίζεται! Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή του (και την επόμενη μαλακία του φυσικά). Ενώ όλο το Σαββατοκύριακο μιλούσε με τους εναπομείναντες συντάκτες του "Sportime" για την επανέκδοση της εφημερίδας και κατέληξε σε συμφωνία τη Δευτέρα τα τίναξε όλα στον αέρα.
Ο Κυριακόπουλος ανέλαβε την υποχρέωση να εμφανιστεί στην ΕΣΗΕΑ και να δώσει εγγυήσεις για την επιστροφή της εφημερίδας στα περίπτερα. Μάταια όμως τον περίμενε ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ.Μπελίτσης. Μάταια του τηλεφωνούσαν οι συντάκτες και του ζητούσαν να εμφανιστεί. Ο Κυριακόπουλος ήταν άφαντος. Ίσως για να επιβεβαιώσει το προτελευταίο post που υπόστήριζε ότι δεν είχε τα χρήματα ούτε για τον ένα μισθό. Κι όταν το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε ενώπιον των συντακτών ψέλλισε κάτι αστείες δικαιλογίες ότι έγινε παρεξήγηση ή δεν απαντούσε στις κλήσεις του ο κ.Μπελίτσης ο οποίος - τι σύμπτωση; - τον έψαχνε!
Κατά τ' άλλα ο κ.Μπελίτσης είπε στους συντάκτες του "Sportime" ότι οποιοδήποτε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Κυριακόπουλο για την καταβολή των δεδουλευμένων σε δόσεις δεν μπορεί να είναι δεσμευτικό από τις δύο πλευρές κι εάν δεν τηρηθεί μπορεί να κίνηθεί ο θιγόμενος μόνο νομικά. Σε απλά ελληνικά δηλαδή όσα χαρτιά κι αν υπογράψει με τους συντάκτες της εφημερίδας μπορεί να μείνουν χαρτιά.
Βέβαια την Κυριακή έκανε άλλες δύο... κουφές κινήσεις. Η πρώτη ήταν αναμενόμενη. Αλλαξε και πάλι εταιρεία η "Αθλητική", πρώην "Ηχώ" χωρίς να το ξέρουν οι εργαζόμενοι. Η άλλη είναι πιό σοβαρή. Διαβάστε το ρεπορτάζ του troktiko .
Θυμίζουμε ότι ο αόρατος ιδιοκτήτης και της "Νέας Ώρας για Σπορ" είναι ο Κυριακόπουλος. Πως ήταν δυνατό άλλωστε αυτός ο Μπίρης να δρά μόνος του χωρίς να έχει την υποστήριξη του "μεγαλοεκδότη" Κυριακόπουλου.