Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Αθλητικό Σαββατοκύριακο

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο, από τη ΝΕΤ ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας. Συγκέντρωσε 587.000 τηλεθεατές που μεταφράζεται σε ποσοστό 33,8%.
Εξίσου καλά τα πήγαν και τα αθλητικά την Κυριακή. Μόνο που εδώ έγινε η έκπληξη. Η "Αθλητική Κυριακή" παρά το γεγονός ότι έπεσε επάνω στο β' ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού ήταν το 3ο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας με 454.000 τηλεθεατές και ποσοστό 20,9%. Αμέσως μετά ήταν ο αγώνας του Άρη με τον Λεβαδειακό με 426.000 τηλεθεατές (21,8%).
Να θυμίσουμε ότι τα προγράμματα της NOVA δεν μετρώνται από τα μηχανάκια της AGB και δεν υπάρχει θεαματικότητα για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Το ελληνικό MTV

Ακριβώς τα μεσάνυχτα ξεκίνησε τη λειτουργία του το ελληνικό MTV. Προς το παρόν εκπέμπει μόνο στην Αθήνα, αλλά σύντομα ελπίζει να δικτυωθεί σε όλη την Ελλάδα.
Το ελληνικό MTV είναι το 36ο στην Ευρώπη, ενώ το κανάλι και η μητρική εταιρεία του έχουν παρουσία σε 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Υπάρχει και σελίδα του στο Internet
πατήστε εδώ

Η μάχη των δελτίων

Μετά τη μάχη της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα χθες και προχτές, ξεκινά σήμερα η μάχη των δελτίων ειδήσεων με όλα τα μεγάλα ονόματα στη θέση τους. Στοι ΜΕΓΚΑ όπως δείχνουν και τα τρέϊλερ του σταθμού επιστρέφει η Όλγα Τρέμη. Στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο Νίκος Ευαγγελάτος, στο Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη Μάρα Ζαχαρέα ως σχολιάστρια και στα παράθυρα τον Γιώργο Τράγκα και τη Κάτια Μακρή, ενώ ο Alpha δεν θα έχει την Έλλη Στάη μαζί του και πιθανότατα ούτε το Νίκο Κακαουνάκη ο οποίος θα εμφανίζεται αραιά και που.
Το θέμα δεν είναι τι θα κάνουν απόψε τα δελτία στις "μάχες των οκτώ", αλλά σε βάθος χρόνου. Όμως όπως και να το κάνουμε η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει κι όλοι είναι επί ποδός.

Ο Εντίνιο και ο τυφώνας ΑΕΚ ελ Νίνιο...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Η νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν δίνει ανάσα μόνο στη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και στα φύλα που στηρίζουν την Ένωση. Οι φιλο-παναθηναϊκές εφημερίδες δεν έχουν πρόβλημα. Μιά ματιά στα πρωτοσέλιδα του
Derby και της Πράσινης είναι αρκετή για να δούμε που το πάνε.