Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Η... έξοδος των μηχανημάτων

Κατάσχεση είναι η αιτία που ο Κυριακόπουλος βγάζει τα μηχανήματα από τη Θεσσαλονίκης 62. Το κτήριο ναι μεν ανήκει σε κάποια από τις εταιρείες του, αλλά το χρωστά στη Τράπεζα Πειραιώς. Όπως σε όλα όμως έτσι και στη περίπτωση αυτή... ξέχασε να πληρώσει τις τελευταίες δόσεις κι η Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα προχωρήσει σε κατάσχεσή του. Έτσι ο Κυριακόπουλος βγάζει από αυτό ότι μπορεί να βγάλει. Από τα διαλυμμένα και παρωχημένα κομπιούτερ, έως τα μηχανήματα της text. Το που τα πάει, ας μας το πουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη μεταφορά. Αλήθεια οι έρημοι αυτοί πληρώνονται για τις μεταφορές ή θα τους φεσώσει κι αυτούς;
Το πρόβλημα, εάν οι πληροφορίες μας είναι σωστές είναι ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει η Θεσσαλονίκης 62 στο Μοσχάτο ούτε ώς έδρα των εφημερίδων και του ραδιοφώνου.

Υπάρχουν και τα απλά καθημερινά προβλήματα

Εκτός όλων των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον "όμιλο Κυριακόπουλου" (μη καταβολή μισθών, ασάφεια για την ασφάλιση όλους αυτούς τους μήνες, αγωνία για το μέλλον) έρχονται και τα απλά καθημερινά προβλήματα. Ένα από αυτά η μη λειτουργία του λογιστηρίου (απλήρωτοι είναι κι αυτοί). Έτσι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάρουν εκκαθαριστικά για την φορολογική δήλωση. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα ενός εργαζομένου που λέει:
τα εκκαθαριστικά μας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...Εδω να δείτε γιατί μιλάμε. Ούτε το λογιστήριο λειτουργεί (είναι απλήρωτοι βέβαια)για να μας δώσουν τα εκκαθαριστικά για τη φορολογικη δήλωση. Με όσα πήραμε στο 2007...Εμείς απλώς θα κάνουμε μια υπεύθυνη δήλωση του 105 στον Αλογοσκούφη ότι δεν μας το δίνουν για να κάνουμε δήλωση... Ας βρουν άκρη μόνοι τους μετά...Αυτή είναι η Ελλάδα τους. Εκεί την έφτασαν... Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Και φυσικά δεν είναι οι Κωσταγιώργηδες. Είναι αυτοί που εξέθρεψαν αυτό το άθλιο κατασκεύασμα που λέγεται Ελλάδα των κωσταγιώργηδων και κυρίως αυτοί που τους ψήφισαν... Αντε για καλή πρωτομαγιά...Ο "ταλαίπωρος συντάκτης" (και εσχάτως πολύ αγριεμένος... μισή κουβέντα να πει κανείς θα δει τον ουρανό με τα άστρα... Οποιος και αν είναι...)

Κατάληψη στο Μοσχάτο

Η άποψη αναγνώστη του troktiko για τα όσα γίνονται στον όμιλο Sportime. Διαβάστε το.