Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ...

http://press-gr.blogspot.com/

Οχι μόνο ποιος έβαλε, αλλά και ποιος ...
...ΔΕΝ έβαλε τους δικούς μας μισθούς!,

Του Μιχάλη Λαδόπουλου.
Αγαπητοί φίλοι.Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι, εκτός από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στον χώρο του Press ανήκει και το Sportime. Και σε τούτη τη μαρτυρική εφημερίδα, σίγουρα δεν έχουμε DVD με προσωπικές στιγμές κυβερνητικών παραγόντων και ακόμη πιο σίγουρα δεν έχουμε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Έχουμε, όμως, δυόμισι μήνες απλήρωτοι, αλλά και οικογένειες που ζουν από εμάς. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με τα προβλήματα του Τύπου, να ρίξουν καμιά ματιά και προς την κατεύθυνση του Μοσχάτου. Αναρωτιέμαι, δηλαδή, γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε νυχθημερόν με το ποιός και το γιατί έβαλε στο λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και να μην ασχολούμαστε καθόλου με το ποιός (λιγότερο) και το γιατί (κυρίως) ΔΕΝ έβαλε στους δικούς μας λογαριασμούς τους μισθούς του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου και γιατί έβαλε στρογγυλεμένο προς τα κάτω (sic) το δώρο των Χριστουγέννων."

Ποιός μπορεί να του δώσει άδικο; Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να του δώσει τα χρήματά του;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ SPORTIME

Τα βάσανά τους εξιστορούν οι εργαζόμενοι στο Sportime μέσα από το blog που άνοιξαν. Στην ανακοίνωση που ανέβηκε μετά την αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων, επειδή ο δικαστής δεν έβρισκε σε ποιόν ανήκει η εφημερίδα κάνουν αναφορά στα όσα έγιναν στην από την πρώση Ανδρουλιδάκη και μετά.
Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε στο
http://syntaktessportime.blogspot.com/
ΥΓ1: Αλήθεια εδώ μερικές εκατοντάδες άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν από το 2002 και μετά το ποιός έχει την εφημερίδα θα το βρεί ένας δικαστής;
ΥΓ2: Μετά την παραίτηση του εκπροσώπου των εργαζομένων Νίκου Γκομόλη τον συντονισμό των κινητοποιήσεων ανέλαβε επταμελής επιτροπή που τον αποτελούν οι: Γιώργος Μανετάκης, Κώστας Μπάκος, Μενέλαος Σεβαστιάδης, Κώστας Μπελιάς, Φώντας Χήττας, Νίκος Γκομώλης και Μιχάλης Φουντουκίδης.

Ο ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ

Σήριαλ έχει καταντήσει πιά αυτός ο ένας μισθός που περιφέρει ο Κυριακόπουλος ως δέλεαρ για να βγει το νέο supersportime. Χθες μάλιστα κατέβηκε στον 3ο όροφο της εφημερίδας και συζήτησε για λίγο με τους συντάκτες.
Τι τους είπε;
- Ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον ένα μισθό για να ξαναβγεί η εφημερίδα. Για τα άλλα μπορεί απλά να δεσμευτεί.
- Ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να κλείσει την εφημερίδα.
Θα μου πείτε ποιά είναι η είδηση; Μα απλά δεν υπάρχει είδηση.
Αυτό που δεν ξέρει ο Κυριακόπουλος και καλούμε τους φίλους του να τον ενημερώσουν είναι ότι η ΕΣΗΕΑ ψάχνει ήδη να βρει αποδείξεις που θα τον συνδέουν με την Τράπεζα. Για να μπορέσει να προστατεύσει τα συμφέροντα των εργαζομένων αποτελεσματικά.
Ποτέ δεν είναι αργά να βοηθήσει κι αυτός την ΕΣΗΕΑ. Μέχρι τώρα είδε πως του συμπεριφέρεται η Τράπεζα. Γιατί δεν δοκιμάζει να... συνεργαστεί με την ΕΣΗΕΑ;
ΥΓ1: Πολλοί από τους εργαζόμενους πιστεύουν ότι η τακτική του είναι να κερδίσει χρόνο. Να φύγουν όσοι είναι να φύγουν για να γλυτώσει κάποια λεφτά από τους μισθούς. Είναι γνωστό στη πιάτσα ότι όποιος φεύγει από τον όμιλο δεν παίρνει αυτά που του χρωστάει.
ΥΓ2: Πως θα αισθανθεί εάν μάθει ότι κάποιοι που βρίσκονται στην εφημερίδα έχουν κλείσει για αλλού και θα φύγουν μόλις πληρώσει;