Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Με το... δεξί η μπάλα στα δίχτυα της AGB

Μπορεί ο "Alpha" να μην έδειξε τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή, αν και είχε νοικιάσει βαν και οι κάμερες είχαν πάρει θέσεις στο γήπεδο των Σερρών, αλλά τα άλλα ματς με τα οποία ξεκίνησε η χρονιά τα πήγαν εξαιρετικά από άποοψη θεαματικότητας. Αρκεί να σας πούμε ότι το β΄ημίχρονο του αγώνα Ξάνθης - Πανιώνιου το Σάββατο το είδαν 705.000 άνθρωποι από τη ΝΕΤ.
Τα σκήπτρα βεβαίως είχε το ντέρμπι της Κυριακής (Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0) που το είδαν 1.456.000 άνθρωποι από τη ΝΕΤ (ποσοστό 35,7%). Τη προηγούμενη μέρα τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό (0-1) τον παρακολούθησαν 1.090.000 τηλεθεατές (ποσοστό 28,2%). Και οι δύο φυσικά μεταδόσεις έκοψαν πρώτες το νήμα της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο. Η "Αθλητική Κυριακή" βρέθηκε και αυτή στο top10 της Κυριακής. Με 608.000 τηλεθεατές (16,6, τηλεθέαση) πλασαρίστηκε στη 10η θέση.

Η προκήρυξη των Τζίγκερ - Βγενόπουλου και το χτύπημα του μίστερ marfin στη "Sportday"

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Συνήθως το χτύπημα προηγείται της προκήρυξης. Μόνο που στη περίπτωση της κοινής ανακοίνωσης Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου έγινε το αντίθετο. Μία μέρα μετά την προκήρυξη ο Ανδρέας Βγενόπουλος βγήκε στο Τάσο Νικολογιάννη και τη "Sportday" για να εξηγήσει τα πως και τα γιατί της κοινής ανακοίνωσης που εξέπληξε ακόμα και τους Παναθηναϊκούς.