Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Αυτή είναι η «Αθλητική Ηχώ» μαϊμού!

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε πολύ να βρούμε την εφημερίδα που ξεσήκωσε την οργή (και δικαίως…) των εργαζομένων της «Αθλητικής» οι οποίο βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
Μας το έδωσαν πριν λίγες ώρες και είναι το φύλλο της Τρίτης 6 Μαΐου 2008. Είναι άγνωστο εάν υπήρξε δεύτερο. Στην ταυτότητα δεν αναφέρεται ούτε εκδότης, ούτε διευθυντής, ενώ όλα τα κείμενα είναι ανυπόγραφα. Μόνο η διεύθυνση αναγράφεται (Ακτή Μιαούλη 17-19, Πειραιάς), ένα τηλέφωνο (210 4130405) κι ένα fax (210 4130505).
Το πρακτορείο διανομής τύπου που φέρεται να μοιράζει την εφημερίδα δεν ανακοίνωσε ούτε την επομένη, ούτε τις άλλες μέρες κάποια στοιχεία κυκλοφορίας όπως κάνει για όλες τις εφημερίδες που κυκλοφορούν.
Ποιος όμως κρύβεται πίσω από την «Αθλητική Ιδέα»; Επειδή το τηλέφωνο δεν απαντούσε ψάξαμε να βρούμε σε ποιόν ανήκει. Ο ΟΤΕ έχει τη γραμμή στο όνομα Παναγιώτης Μαυρίκος, επιχειρηματίας.
Ψάχνοντας λίγο περισσότερο ανακαλύψαμε ότι ο κ.Μαυρίκος ασχολείται με τροφοδοσίες πλοίων, ότι τον Ιούλιο του 2007 είχε ενδιαφερθεί ν’ αγοράσει τον Απόλλωνα Αθηνών, αλλά μέχρι τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς δεν είχε προχωρήσει η αγορά και το ΔΣ του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος του, ενώ το εκπληκτικότερο – κρατηθείτε – είναι εκδότης άλλων δύο εφημερίδων. Της «Ακρόπολις» με την… ομογάλακτη «Ακρόπολις της Κυριακής» και τις «24 ώρες». Και οι τρεις εφημερίδες έχουν την ίδια διεύθυνση και τα ίδια τηλέφωνα!
Βέβαια η «Ακρόπολις» μια από τις ιστορικότερες εφημερίδες της χώρας αν δεν κάνουμε μεγάλο λάθος ανήκει στον ιδιοκτήτη του “Alpha” Δημήτρη Κοντομηνά ως τίτλος. Πιθανότατα κι ο ίδιος να αγνοεί ότι κυκλοφορεί, ή κυκλοφόρησε εφημερίδα με αυτό τον τίτλο.
Οι «24 ώρες» πάλι ήταν η εφημερίδα του Γιώργου Κοσκωτά κακότυχη φυσικά όπως και οι επιχειρήσεις του. Σε αντίθεση με τη «Καθημερινή», τη «Βραδυνή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ», όπως και το περιοδικό «ΕΝΑ» αυτή έμεινε στα… αζήτητα και πέρασε στον έλεγχο της Τράπεζας Κρήτης η οποία με τη σειρά της εξαγοράστηκε από την «Eurobank» του Σπύρου Λάτση.
Πολύ μπερδεμένα φαίνονται όλα αυτά. Όμως το ερώτημα παραμένει. Γιατί κάποιος άνθρωπος θέλησε να βγάλει ένα κακέκτυπο της «Αθλητικής Ηχούς»; Τι επεδίωξε; Ποιος περίμενε να κερδίσει κάτι από την πίτα των αθλητικών εφημερίδων βγάζοντας μια εξασέλιδη εφημερίδα με ανυπόγραφα κείμενα, κακή εκτύπωση και φοβερά λάθη (είχε χαρακτηριστικό ότι υπάρχει στο ρεπορτάζ για τα πλέϊ οφ ολόκληρο άσχετο κομμάτι για την “eurobank” χωρίς αρχή και πιθανότατα χωρίς τέλος);
Μήπως μπορεί κανείς να μπει στο κόπο να εξηγήσει; Ο κ.Μαυρίκος ίσως; Το πρακτορείο διανομής τύπου «Ευρώπη»; Η πάλι η ΕΣΗΕΑ που δεν έχει σκίσει και τα ρούχα της για τα προβλήματα των εργαζομένων στον όμιλο "Sportime";

Επιστολή Βαξεβάνη στον εισαγγελέα Σανιδά

Η επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά έχει ευρύτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Αφορά τις δυνατότες που έχει το ΕΣΡ να επιβάλει ποινές ανεξάρτητα από την τακτική δικαιοσύνη. Με την επιστολή του αυτή ο Κώστας Βαξεβάνης ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο που κάποτε θα πρέπει να απασχολήσει τις αρχές. Το ΕΣΡ επιβάλει ποινές σε ότι θεωρεί ότι ξεφεύγει από τα όρια, αλλά δεν το είδαμε να κινείται στη περίπτωση του Sportime 89,2 που ουσιαστικά έχει πάψει να λειτουργεί.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής Βαξεβάνη
Προς τον
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Κο Γιώργο Σανιδά

Κύριε εισαγγελέα
Απευθύνομαι σε εσάς, γιατί θεωρώ πως η ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και η ελληνική δημοσιογραφία, απειλούνται από καταστάσεις, που στο όνομα των θεσμών, διαμορφώνουν μια παραθεσμική λειτουργία.
Τα τελευταία χρόνια, οι λεγόμενες Ανεξάρτητες Αρχές (σοβαροί και αναγκαίοι θεσμοί σε ολόκληρη την Ευρώπη) στη χώρα μας, εξελίσσονται σταδιακά σε όργανα που υποκαθιστούν τη Δικαιοσύνη και κρατούν σε ομηρία αρκετές φορές τη Δημοσιογραφία και κυρίως το πιο νευραλγικό κομμάτι της, την ερευνητική-αποκαλυπτική δημοσιογραφία.
Θα αναφερθώ στο Ε.Σ.Ρ, αν και η ανησυχία μου αφορά σε όλες τις ανεξάρτητες αρχές.
Παρατηρείται λοιπόν το φαινόμενο, το όργανο αυτό που έχει υποχρέωση να διαφυλάσσει την ομαλή και ευπρεπή λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών, να επεκτείνεται σε ένα ρόλο δικαστή, χωρίς βέβαια να έχει το νομικό και ηθικό δικαίωμα, αλλά και τη γνώση. Θα επεκταθώ σε ένα παράδειγμα που με αφορά.
Τον Δεκέμβριο του 2007, στην εκπομπή μου «Το Κουτί της Πανδώρας» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, αποκαλύφθηκε πως Έλληνες γιατροί, υλοποιούν παράνομα ιατρικά πρωτόκολλα (πειράματα στην καθομιλουμένη) σε ελληνικά νοσοκομεία. Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία: έγγραφα, συνεντεύξεις γιατρών, μαρτυρίες θυμάτων. Όπως είχα υποχρέωση ζήτησα την άποψη των γιατρών που εμπλέκονταν στις υποθέσεις αυτές. Οι γιατροί συναντήθηκαν μαζί μου και δεν έφεραν στοιχεία για να αντικρούσουν τα όσα καταγγέλλονταν για αυτούς. Δεν δέχθηκαν να μιλήσουν στην εκπομπή και με παρακάλεσαν να μην δημοσιοποιήσω τα στοιχεία. Κάτι τέτοιο δεν ήταν συμβατό ούτε με το λειτούργημα της δημοσιογραφίας ούτε με το προσωπικό σύστημα αξιών μου. Τους ενημέρωσα λοιπόν πως θα προχωρήσω στην εκπομπή. Έτσι και έκανα.
Η εκπομπή δημιούργησε θόρυβο στον ιατρικό κόσμο, όπου ήταν σχεδόν κοινό μυστικό η λειτουργία παράνομων πρωτοκόλλων. Οι εμπλεκόμενοι γιατροί, όπως ήταν φυσικό δεν προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, αφού καμιά αδικία δεν υπήρξε σε βάρος τους, αλλά αντιθέτως μια αληθινή και εμπεριστατωμένη έρευνα.
Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, επικοινώνησε μαζί μου για να με ενημερώσει πως με εντολή εισαγγελέα ξεκινούσε έρευνα μετά τις αποκαλύψεις τις εκπομπής με ζητούμενο αν οι γιατροί ήταν υπεύθυνοι για θανάτους ασθενών.
Για τραγική ειρωνεία, την επόμενη αυτής της επικοινωνίας, το ΕΣΡ, μετά από αίτημα ενός από τους γιατρούς που υλοποιούσε παράνομα ιατρικά πρωτόκολλα, κάλεσε το κανάλι μου να απολογηθεί γιατί «συκοφάντησε τον γιατρό και πρόσβαλλε την προσωπικότητά του». Δηλαδή το όργανο αυτό, καλεί τον τηλεοπτικό σταθμό για κάτι για το οποίο μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να έχει λόγο. Με μια εισήγηση κάποιου δικηγόρου του οργάνου (έχει αρκετούς και ο ALPHA οι οποίοι έχουν αντίθετη άποψη με τον νομικό σύμβουλο του ΕΣΡ) ουσιαστικά καλούμαστε να δικαστούμε.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και δεν εξαιρώ βέβαια αυτά των σκοπιμοτήτων.
Είναι δικαστήριο το ΕΣΡ που μπορεί να αποφανθεί αν έχει διαπραχθεί ή όχι ένα αδίκημα, αν ευσταθή ή όχι μια δημοσιογραφική έρευνα μηνών;
Ακόμη και τα δικαστήρια κρίνουν με εξέταση στοιχείων και μαρτύρων και όχι με εγκυκλοπαιδικές συζητήσεις. Έχουν τη δυνατότητα τα μέλη του ΕΣΡ, άνθρωποι χωρίς νομικές σπουδές και γνώση, να κρίνουν;
Έχουν νομικά και συνταγματικά τέτοιο δικαίωμα;
Μπορούν εκτός από το να υποκαθιστούν την Δικαιοσύνη και να την αντιστρατεύονται, γιατί αυτό κάνουν όταν βρίσκεται σε εξέλιξη μια αστυνομική και δικαστική έρευνα προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Μπορεί το όργανο που καλεί τον δημοσιογράφο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς να σέβονται τη δεοντολογία και να μην δημιουργούν εντυπώσεις, να δημιουργεί στο ίδιο το κανάλι μου εντυπώσεις για την δημοσιογραφική μου πληρότητα και την αλήθεια της έρευνας;

Αν δεχθούμε όλα αυτά, τότε ίσως στο μέλλον να πρέπει να δεχθούμε και το ενδεχόμενο κάποιος δημοσιογράφος να καταδικασθεί από το ΕΣΡ και να αθωωθεί από την Δικαιοσύνη. Τότε τι θα πούμε;
Ίσως τα μέλη του ΕΣΡ να γοητεύονται αποδίδοντας στον εαυτό τους ένα ρόλο που ούτε η κοινωνία ούτε το Σύνταγμα τους δίνει. Αλλά η γοητεία της εξουσίας, είναι πράγμα επικίνδυνο. Πόσο μάλλον όταν είναι εξωθεσμική.
Κύριε εισαγγελέα, ζητώ την παρέμβασή σας, γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί όπως ορίζεται συνταγματικά και πέρα από κάθε σχετικότητα ερμηνειών συμπαθειών και αντιπαθειών. Γιατί γνωρίζω πως η κατάσταση αυτή κρατά σε ομηρία το δημοσιογραφικό λειτούργημα, αφού ούτε οι τηλεοπτικοί σταθμοί αντιπαρατίθενται με το ΕΣΡ με τον φόβο προστίμων. Ακόμη και όταν σε κάθε υπόθεση λένε την άποψή τους, το ΕΣΡ, μπορεί αυθαίρετα να την παραβλέπει, με την ίδια αυθαιρεσία με την οποία αποδίδει στον εαυτό του το ρόλο δικαστή. Υπερδικαστή μάλιστα αφού μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει χωρίς καν τις αναγκαίες για όλα τα δικαστήρια λειτουργίες.
Αυτή τη στιγμή το θύμα μπορεί να φαντάζει ο δημοσιογράφος και η ελευθερία του, αλλά ουσιαστικά είναι η Δικαιοσύνη.
Αν δεχθούμε να υποβιβαστεί σε τέτοιες επιπόλαιες και ύποπτες λειτουργίες τότε θα πάψουμε να λέμε ανέκδοτα για την μονοπρόσωπη Δικαιοσύνη του Καδή. Θα την έχουμε

Σας ευχαριστώ
Κώστας Βαξεβάνης
Δημοσιογράφος

Ανησυχία από τον σεισμό στη Κίνα

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε όλη την ολυμπιακή οικογένεια ο σεισμός των 7,8 ρίχτερ που χτύπησε τη Κίνα. Ευτυχώς, όσο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη, το επίκεντρο του σεισμού είναι μακριά από το Πεκίνο που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο σεισμός είχε επίκεντρο τη νοδιοδυτική Κίνα, ενώ το Πεκίνο βρίσκεται βόρεια και ανατολικά.
Πάντως οι εικόνες που μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα, λογοκριμένες από τη κινεζική κυβέρνηση, είναι τραγικές.
Το ρεπορτάζ της τραγωδίας έτσι όπως το δημοσιεύει το in.gr αναφέρει:
«
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από το σφοδρό σεισμό που έπληξε τη Δευτέρα τη νοτιοδυτική Κίνα. Περισσότεροι από 8.500 νεκροί μόνο στην επαρχία Σιχουάν. Τραγικός θάνατος για εκατοντάδες παιδιά σε ισοπεδωμένα σχολεία. Κατέρρευσαν χημικά εργοστάσια...
Η σεισμική δόνηση εντάσεως 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:28 (ώρα Ελλάδος), μεσημέρι ώρα Κίνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 92 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τσενγκντού, της περιφερειακής πρωτεύουσας της επαρχίας Σιχουάν, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και έσπειρε πανικό στο μεγαλύτερο μέρος της Κίνας, ακόμη και στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης που απέχει 3.300 χλμ από το επίκεντρό του.
Η πραγματική εικόνα της καταστροφής άρχισε να φαίνεται αρκετές ώρες μετά τις πρώτες ανακοινώσεις για τη σφοδρή δόνηση. Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την περιφερειακή κυβέρνηση, κάνουν λόγο για 8.533 νεκρούς μόνο στην επαρχία Σιχουάν.
Βιβλική είναι η καταστροφή στην κομητεία Κιάνγκ, όπου έχει ισοπεδωθεί το 80% των κτιρίων, ανάμεσά τους και το τοπικό νοσοκομείο. Ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τις 10.000. Ο σφοδρός σεισμός, έπληξε επίσης τις επαρχίες Γκανσού και Γιουνάν, προκαλώντας τεράστιες υλικές καταστροφές.
Παιδιά θαμμένα στα ερείπια σχολείων
Η σφοδρή σεισμική δόνηση προκάλεσε την κατάρρευση τουλάχιστον πέντε σχολικών κτιρίων, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται θαμμένος κάτω από συντρίμμια άγνωστος αριθμός μαθητών στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης. Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για 900 μαθητές θαμμένους κάτω από τα ερείπια, αλλά με τα νέα στοιχεία ο αριθμός εκτιμάται εφιαλτικά μεγαλύτερος.
Επίσης έγινε γνωστό ότι κατέρρευσαν και δύο χημικά εργοστάσια στην περιοχή Σιφάνγκ. Εκατοντάδες υπάλληλοι έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια των εργοστασίων, ενώ χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την περιοχή περίπου 6.000 κάτοικοι. Μετά την κατάρρευση των εργοστασίων σημειώθηκε διαρροή 80 τόνων υγρής αμμωνίας στο περιβάλλον.
Ο πρωθυπουργός της Κίνας Ουέν Ζιαμπάο χαρακτήρισε «συμφορά» το πλήγμα του Εγκέλαδου και, εν πτήσει προς την περιοχή του επίκεντρου, κάλεσε τον πληθυσμό να επιδείξει ψυχραιμία και κουράγιο.
Στο Πεκίνο ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις την κινεζική πρωτεύουσα δεν υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό. «Είναι αντισεισμικές σε αρκετά μεγάλο βαθμό και δεν διαπιστώθηκε η παραμικρή ζημιά» ανακοίνωσε.
Τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού επέδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο οποίος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει κάθε βοήθεια που θα χρειαστεί. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον αριθμό των μαθητών και σπουδαστών που έχασαν τη ζωή τους.
Επιστολή προς τον Κινέζο ομόλογό της όπου εκφράζει τα συλλυπητήρια για την απώλεια χιλιάδων ανθρώπινων ζωών απέστειλε και η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις Βρυξέλλες ο αρμόδιος για την Ανάπτυξη και την Ανθρωπιστική Βοήθεια επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λουί Μισέλ δήλωσε ότι η Επιτροπή είναι έτοιμη να βοηθήσει την Κίνα, εάν υπάρξει ανάγκη.
Πάντως, όπως ανακονώθηκε από αρμόδια πηγή, το γιγάντιο φράγμα των Τριών Φαραγγιών στον ποταμό Γιανγκτσέ της κεντρικής Κίνας, δεν επηρεάστηκε από τον σεισμό, αν και αυτός έγινε αισθητός στην περιοχή όπου βρίσκεται το τσιμεντένιο αυτό τείχος, ύψους 185 μέτρων, το οποίο συγκρατεί 39 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Κάντε κλικ
εδώ και δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του BBC

Τα θέματα δεν έφεραν άνοδο

Νέες απώλειες πανελλαδικά τη Πέμπτη 8 Μαΐου για τις αθλητικές εφημερίδες. Η πτώση έφθασε το 5% με τη «Sportday» να διατηρεί τα φύλλα της και τις «Derbysports», «Πράσινη», «Γάτα», «Πρωταθλητή», «Φίλαθλο» και «Φως» να έχουν μικρά κέρδη. Έχασαν οι εφημερίδες της ΑΕΚ, αλλά και η «εξέδρα». Και να σκεφτεί κανείς ότι την προηγούμενη ο Αρης είχε σημειώσει θρίαμβο επί της ΑΕΚ (4-0), ο Παναθηναϊκός έριξε τριάρα στον Πανιώνιο και ο Κόκκαλης έδειξε την έξοδο στον Ίβιτς.
Πανελλαδικές κυκλοφορίες.
Εφημερίδα8/524/4Διαφορά%

Sportday
37.06037.040 20 0%
Φως των σπορ26.00025.8301701%
Πρωταθλητής22.81022.6102001%
Goalnews20.83022.180-1.350-6%
Εξέδρα των σπορ14.70016.680-1.980-12%
Φίλαθλος11.21010.9802302%
Η Πράσινη10.1409.5306106%
Derbysports5.7305.05068013%

Η Γάτα
4.7604.4303307%
Νέα Ώρα4.4207.590-3.170-42%
Ένωση2.4104.730-2.320-49%
Score Live1.7303.370-1.640-49%

Σύνολο
161.800170.020-8.220-5%

Σωσίβιο από "Derby" και "Πράσινη"

Το “Derbysports” και «η Πράσινη» ήταν οι μόνες εφημερίδες που παρουσίασαν αύξησε στις πανελλαδικές κυκλοφορίες την Τετάρτη 7 Μαίου.
Πανελλαδικές κυκλοφορίες.
Εφημερίδα7/530/4Διαφορά%

Sportday
33.18036.190 -3.010 -8%
Φως των σπορ23.58026.210-2.630-10%
Πρωταθλητής21.03024.590-3.560-14%
Goalnews20.37022.120-1.750-8%
Εξέδρα των σπορ11.51014.510-3.000-21%
Φίλαθλος10.13010.520-390-4%
Η Πράσινη9.8308.4701.36016%
Νέα Ώρα5.3205.770-450-8%

Derbysports
4.8704.6702004%
Η Γάτα4.2004.770-570-12%
Ένωση2.3903.000-610-20%
Score Live1.9702.500-530-21%

Σύνολο
148.380163.320-14.940-9%

Άνοδος για "Sportday"

H «Sportday» η οποία μιλούσε για τη βεβαιότητα συνεργάτη του Κόκκαλη ότι θα πάρει προπονητή και η «Εξέδρα» με την είδηση ότι οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού θα φθάσουν τα 15 εκ. ευρώ πήραν τη μερίδα του λέοντος στις κυκλοφορίες του Σαββάτου σε Αθήνα και Πειραιά. Αξιόλογη και η άνοδος της “Derbysports” η οποία πλησίασε την «Πράσινη» και πέρασε τον «Φίλαθλο».
Αθήνα – Πειραιάς
Κυκλοφορίες εφημερίδωνΣάββατο 10/5
Sportday17.011
Φως των σπορ14.672
Πρωταθλητής10.934
Goalnews8.412
Εξέδρα των σπορ7.094
Η Πράσινη5.358
Derbysports5.154
Φίλαθλος5.029
Νέα Ώρα2.414
Η Γάτα2.371
Ένωση1.443
Score Live886

Πόσοι είδαν το Παναθηναϊκός - Αρης

Στο 28,1% έφθασε η τηλεθέαση του αγώνα Παναθηναϊκού – Αρη στη ΝΕΤ. Η τηλεθέαση ανά τέταρτο
ΏραΤηλεμερίδιοΤηλεθέαση

19:00-19:14
5,3%20,4%
19:15-19:296,5%23,8%
19:30-19:447,7%27,2
19:45-19:594,7%15,8%
20:00-20:146,5%21,3%
20:15-20:298,6%26,7%
20:30-20:448,9%26,8%
20:45-20:599,4%28,1%

Εφημερίδες στο Internet

Από σήμερα βάλαμε link στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των αθλητικών εφημερίδων (βλέπε δεξιά στήλη). Δεν είναι πολλές, αλλά με τον καιρό ελπίζουμε να αυξηθούν. Εάν ξεχάσαμε κάποια εδώ είμαστε. Στείλτε μήνυμα. Να σημειώσουμε ότι η σελίδα των "σπορ του βορρά" λειτουργεί πειραματικά.

Σε τι διαφέρουν;











Με Καραγκούνη και Παναθηναϊκό στη πρώτη σελίδα

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.