Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Τι συμβαίνει στη Metrosport;

Μιά περίεργη ιστορία που δείχνει την άλλη όψη του λαμπερού επαγγέλματος του αθλητικού συντάκτη. Η καταγγελία δημοσιεύτηκε υπό μορφή επιστολής στο troktiko και αφορά την πετυχημένη εφημερίδα της Θεσσαλονίκης "Metrosport".
"Εξελίξεις στην εφημερίδα METROSPORT που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στις 1/11/08 απολύθηκε χωρίς εξηγήσεις ο συντάκτης Πάρις Τσελεπίδης από τους παλαιότερους της εφημερίδας και ο δημοσιογράφος που αντικαθιστούσε τον διευθυντή της εφημερίδας και του ρ/φ Νίκο Πετρουλάκη στην εκπομπή του στα ερτζιανά. Η απόφαση γιατην απόλυση όπως λένε οι πληροφορίες ήταν του διευθυντή Νίκου Πετρουλάκη ο οποίος μέχρι τη στιγμή αυτή δεν επείσθη να ανακαλέσει την απόφαση του.Λέγεται ότι η απόλυση στην ουσία έχει να κάνει με το γεγονός ότι η σύζυγος του Τσελεπίδη και οι αδερφή της που εργάζονται στην εφημερίδα στο ατελιέ έχουν εργατικές διαφορές με την επιχείρηση. Και οι δύο δεν είναι οι μόνες εργαζόμενες που έχουν απαιτήσει από τη συγκεκριμμένη επιχείρηση το 50% της οποίας ανήκει στη σύζυγο του Πετρουλάκη να τους καταβάλονται τα νόμιμα...."

Η σκυταλοδρομία της κρίσης...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός ο οπόίος βυθίστηκε σε μια άνευ προηγμένου αγωνιστική κρίση που άγγιξε και τις παρυφές της πολυμετοχικότητάς του. Αυτή φαίνεται να είναι η εβδομάδα της ΑΕΚ που καλείται να αντιμετωπίσει την αλλαγή προεδρίας που χαροποιεί μεν τους φίλους τους, αλλά στεναχωρεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Δώνη.
Κι αν ο Τζιμπούρ δεν "χτυπούσε" στις καθυστερήσεις η διοικητική κρίση θα ήταν και αγωνιστική.
Τελικά μόνο ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ εφέτος την έχουν βγάλει... καθαρή σε διοικητικό επίπεδο.