Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Τα ματς του Ολυμπιακού στο ΟΥΕΦΑ στον ΑΝΤ1

Χαμός έγινε με το μπάσιμο του ΑΝΤ1 στα αθλητικά. Μετά την Φόρμουλα που απέσπασε από τον Alpha, το κανάλι του Μίνωα Κυριακού χτύπησε και πήρε και τα ματς του Ολυμπιακού στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το 1.605.000 ευρώ που θα εισπράξουν οι "ερυθρόλευκοι" θα αποτελούν ανάσα στο ταμείο τους μετά τα 10 εκ. ευρώ που υπολογίζονται τα διαφυγόντα κέρδη από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League.
Όμως αυτοί που είναι πυρ και μανία με την εξέλιξη είναι οι άνθρωποι του ΜΕΓΚΑ οι οποίοι είχαν κάνει πρώτοι προσφορά η οποία έφθανε το 1,5 εκ. ευρώ. Με δεδομένο ότι το κανάλι έχει τα δικαιώματα του ΟΥΕΦΑ (προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικό) ήθελε να προσθέσει στις μεταδόσεις της Πέμπτης το "φιλέτο" που λέγεται Ολυμπιακός.
Όμως σύμφωνα με τα όσα έλεγαν άνθρωποι του ΜΕΓΚΑ οι "ερυθρόλευκοι" περιέφεραν την δελεαστική αυτή προσφορά σε ΑΝΤΕΝΝΑ και ΕΡΤ με σκοπό να αυξήσουν τα χρήματα που μπορούσαν να πάρουν. Έτσι ο αγώνας Νόρτζελαντ - Ολυμπιακού που έχει κλείσει το ΜΕΓΚΑ μέσω της Sports-five θα στοιχίσει 100.000 ευρώ και το Ολυμπιακός - Νόρτζελαντ θα στοιχίσει στον ΑΝΤΕΝΝΑ 605.000 ευρώ.
Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ήδη κλείσει τα ματς του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και συζητά για τα δικαιώματα των αγώνων και του Παναθηναϊκού στην Α1

Ποιός σταθμός σας αρέσει περισσότερο;

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία με τίτλο "ποιός σταθμός σας αρέσει περισσότερο". Οι 40 μετέχοντες είχαν περισσότερες από μία επιλογές. Αυτός είναι και ο λόγος που το άθροισμα των ποσοστών φθάνει το 108%! Έλαβον:
42% Arrena 89,2
30% Sentra 103,3
22% ΣΠΟΡ FM
10% ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Η (Νέα) Σμύρνη μάνα καίγεται...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Αλήθεια την ίδια προβολή θα είχαν οι αποκτήσεις Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ εάν αντί για τον Πανιώνιο τους έπαιρνε ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ;