Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Εκτόξευση για "Goalnews" και "Πράσινη"

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του μπάσκετ επί του Ολυμπιακού εκτόξευσε την «Πράσινη» την περασμένη Παρασκευή. Η εφημερίδα είδε να αυξάνεται κατά 42% η κυκλοφορία της. Την ίδια αύξηση είχε και η «Goalnews» με τα dvd του euro. ΄Αραγε πόσα από αυτά τα φύλλα θα κρατήσει τις επόμενες μέρες; Ασχημα τα πράγματα για την «Εξέδρα» που την πέρασε σε Αθήνα – Πειραιά και ο «Φίλαθλος» αφήνοντάς την στην 7η θέση.Το εντυπωσιακό είναι ότι η Score Live πέρασε την Ένωση στην προτελευταία θέση της κυκλοφορίας των εφημερίδων. Προβάλοντας ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μελισσανίδη και Ρέστη για την ΑΕΚ άφησε πίσω της την ‘Ενωση που επέλεξε να προτάξει ότι παραχωρούνται οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος. Στη παρένθεση η αύξηση σε σχέση με τη προηγούμενη εβδομάδα/Αθήνα – Πειραιάς
Κυκλοφορίες εφημερίδωνΠαρασκευή 30/5
Φως των σπορ15.182 (1%)
Sportday13.973 (2%)
Πρωταθλητής13.568 (1%)
Goalnews10.890 (42%)
Η Πράσινη6.619 (42%)
Φίλαθλος5.325 (2%)
Εξέδρα των σπορ5.145 (-10%)
Η Ώρα των σπορ3.519 (23%)
Derbysports2.448 (3%)
Η Γάτα1.967 (15%)
Score Live1.486 (48%)
Ένωση1.435 (-5%)

Το μπάσιμο Μελισσανίδη-Ρέστη και η επαφή με Λάουντρουπ

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Απ΄όλα έχει σήμερα ο μπαξές. Από Εθκέρο για τον Ολυμπιακό μέχρι Μίκαελ Λάουντρουπ και ταξίδι στην Ισπανία των Αντωνίου Βέλιτς. Α, υπάρχει ακόμη και το ενδιαφέρον Μελισσανίδη-Ρέστη για την ΑΕΚ. Στη σημείο αυτό έχω μιά απορία. Πως γίνεται και μπαίνει σε κάθε συμφωνία ο Ρέστης στη μέση; Τι ακριβώς κάνει αυτός ο άνθρωπος; Θέλει ο ΔΟΛ να πάρει το Sportime fm; Νάσου ο Ρέστης να κάνει τις διαπραγματεύσεις. Θέλει να πάρει ο Μελισσανίδης την ΑΕΚ, τσουπ πάλι ο Ρέστης βγαίνει στη μέση.
Πάντως εάν ο Ρέστης με τον Μελισσανίδη πάρουν την ΑΕΚ τι θα κάνει ο Στάθης, ο σύμβουλος του Ρέστη; Ναι είναι ο ίδιος ο Πέτρος Στάθης που ήταν στην ΑΕΚ επί Netmed ο οποίος στη συμφωνία τότε για την παραχώρηση της διοίκησης της ομάδας στην ομάδα Ντέμη - Κανελλόπουλου είχε κάνει και μία εξτρά συμφωνία που τον αφορούσε. Τώρα που επιστρέφει μήπως κάποιοι στην ομάδα αποφασίσουν να βγάλουν τους σκελετούς από το ντουλάπι; Απορία διατυπώνω.
Πάντως ο Ρέστης είναι ο μεγάλος χορηγός των ελλήνων Εβραίων. Η μητέρα του είναι Εβραία, αλλά ο πατέρας του που την αγάπησε τρελλά άφησε την οπρθοδοξία για τον Ιουδαϊσμό. Κι ο γιός τους βέβαια έγινε Εβραίος. Αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να φέρει τον Γκραντ στην ΑΕΚ έτσι για πλάκα. Ή έστω τον Σουμ!