Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr πατώντας εδώ και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Σε λίγο ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει με την "Ώρα για σπορ".
Ένα λάθος έγινε αιτία να ξεσπάσει ένα κύμμα αλληλεγγύης για την δοκιμαζόμενη "Αθλητική". Στη χθεσινή ψηφοφορία για τα πρωτοσέλιδα από λάθος συμπεριλήφθηκε και η εφημερίδα που φυσικά δεν κρεμάστηκε για μία ακόμα μέρα στα περίπτερα. Κι όμως πολλοί από τους συντάκτες της, αλλά και άλλοι μπήκαν και ψήφισαν ένα πρωτοσέλιδο που δεν υπήρξε ποτέ. Έτσι για να δείξουν ότι η απουσία της από τα περίπτερα είναι σημαντική. Εμείς τους ευχόμαστε να ξαδούμε την εφημερίδα με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστόρία και πάλι στα περίπτερα. Και χωρίς Κυριακόπουλο βεβαίως για να βρουν την υγειά τους.

Παρουσιάστηκε ως επενδυτής και αδελφός βουλευτή!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον όμιλο "Sportime" που αυτή τη στιγμή δεν εκδίδει καμία από τις δύο εφημερίδες που διαθέτει επειδή δεν έχει χαρτί και δεν εκπέμπει ο ραδιοφωνικός του σταθμός επειδή απεργούν οι τεχνικοί!
Προχτές στα γραφεία στο Μοσχάτο παρουσιάστηκε ένας τύπος ο οποίος συστήθηκε ως αδελφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τραγάκη. Κανείς βέβαια δεν του ζήτησε ταυτότητα, αλλά για να θέλει τον Κυριακόπουλο μπορεί και νάλεγε ψέμματα. Κι όσοι είχαν αμφιβολίες πείστηκαν με αυτά που άρχισε να λέει στο ισόγειο του κτιρίου όπου υπάρχει το μπαρ. Ο τύπος λοιπόν, αυτός που υποστήριξε ότι είναι ο αδελφός του βουλευτή Τραγάκη άρχισε να υποστηρίζει ότι:
- Είναι επενδυτής και ενδιαφέρεται μόνο για την εφημερίδα Sportime
- Συνεργάζεται με τον Πέτρο Κόκκαλη και θα δημιουργήσουν μία φοβερή εφημερίδα αφού την αγοράσουν από τον Κυριακόπουλο.
- Θα κάνει επενδύσεις στο φύλλο που θα κάνει πρωταθλητισμό.
Προσέξτε: Ο τύπος τα έλεγε αυτά στους έκπληκτους δημοσιογράφους που τον άκουγαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας υποψήφιος αγοραστής της εφημερίδας θα λέει φόρα παρτίδα σ' όποιον βρίσκει μπροστά του τα επιχειρηματικά του σχέδια.
Λίγο αργότερα δημοσιογράφοι της εφημερίδας επικοινώνησαν και με στενούς συνεργάτες του Πέτρου Κόκκαλη ο οποίος όπως ήταν λογικό διέψευσε κάθε σχέση με αυτή την έτσι κι αλλιώς περίεργη ιστορία.
Ο τύπος συναντήθηκε τελικά με τον Κυριακόπουλο, αλλά η απορία έμεινε: Ήταν όντως αδελφός του βουλευτή Τραγάκη ή απλά κάποιος τύπος χρησιμοποιεί φόρα παρτίδα το όνομα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας;