Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Πουλήθηκε και μετακομίζει το "Sportime 89,2"

Εκπρόσωποι της νέας ιδιοκτησίας του ραδιοφωνικού σταθμού «Sportime» επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του σταθμού και μίλησαν στους εργαζόμενους. Τους διαβεβαίωσαν ότι δεν θα γίνουν απολύσεις και ο σταθμός, ακόμα και εντός της εβδομάδος ενδέχεται να μεταφερθεί στις νέες του εγκαταστάσεις στην παραλιακή. Ο νέος σταθμός θα κρατήσει τη συχνότητα, θα αλλάξει όνομα και στόχος είναι να εκπέμψει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η έκπληξη με Μπασινά και η επίσκεψη στο κότερο

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Η "Sporday" έκανε την έκπληξη με το φωτορεπορτάζ για την επίσκεψη του Ζήση Βρύζα και του Χρήστου Μελίση στο κότερο του Νίκου Πατέρα.
Ο Ντιόγο άνοιξε τη... καρδιά του στο "Goal", αλλά η Πορτουγκέζα δεν ανοίγει το συρτάρι της για να δώσει το δελτίο του στον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο είναι, εάν δεν υπάρξει ολική ανατροπή, οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του να μείνουν στο επίπεδο της επιθυμίας.
Η διοίκηση Νικολαίδη δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ ικανοποιημένη από τον φιλικό της τύπο. "Θα τους πάρουν με τα γιαούρτια" γράφει στο πρώτο της θέμα "η ώρα για σπορ" και η "score" απαντά "προλαβαίνει (να δώσει) και τον Μπλάνκο".
Τι θέλει και ξύνει πληγές η "Πράσινη" που έχει κάνει ρεπορτάζ για τα χρήματα που ξόδεψε ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι (21.150.000 ευρώ) και την τελευταία πενταετία (7.970.700 ευρώ).