Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Η... ελκυστική ΑΕΚ και το πλάνο "Β" του Παναθηναϊκού

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Εκπληκτική η ατάκα στελέχους της ΑΕΚ: "Όλες οι σοβαρές εταιρείες έχουν χρέη". Αν είναι έτσι γιατί να μην πάρει κάποιος μιά ασόβαρη εταιρεία χωρίς χρέη την οποία άμα γουστάρει μπορεί να την κάνει... σοβαρή!
Σοβαρή είναι και η κατάσταση στον Παναθηναϊκό για το θέμα του γηπέδου. Το ΣτΕ μάλλον αποφασίζει την αναστολή των έργων. Όχι σε ότι αφορά το γήπεδο, αλλά σε ότι αφορά το εμπορικό κέντρο που θέλει να χτίσει ο Βωβός. Μόνο που ο τελευταίος κατάφερε και να αρχίσει πρώτος τα έργα και να αγοράσει την έκταση-κοψοχρονιά- πριν αποφασιστεί να πάει εκεί το γήπεδο. Αυτό βέβαια στο... χωριό μου λέγεται "εσωτερική πληροφόρηση", αλλά τι ψάχνουμε στην Ελλάδα!
Τώρα λοιπόν ο Βγενόπουλος θέλει να αγοράσει την έκταση, να μην χτίσει εμπορικό κέντρο και να προχωρησουν κανονικά οι εργασίες του γηπέδου.
Σε ένα σοβαρό κράτος βέβαια θα περίμενε κάποιος να μάθει ποιός... σφύριξε στον μεγαλοεργολάβο ότι θα πάει εκεί το γήπεδο, ποιός συνέδεσε τη τύχη του γηπέδου με τη τύχη του Εμπορικού Κέντρου και άλλα πολλά. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι κρίμα οι αγνοί Παναθηναϊκού να φωνάζουν για τη κατασκευή γηπέδου και την ίδια στιγμή να εννοούν ότι πρέπει να χτιστεί πρώτα το εμπορικό κέντρο και μετά το γήπεδό τους!