Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Οι πληρωμές στο "Sportime FM"

Έστειλαν ένα σχόλιο στη προηγούμενη ανάρτηση ότι πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του "Sportime". Από ένα πρόχειρο ρεπορτάζ που κάναμε μάθαμε ότι στους τεχνικούς του ραδιοφώνου χρωστά ο Κυριακόπουλος τουλάχιστον ενάμιση μήνα, ενώ στους δημοσιογράφους... χάνεται η μπάλα. Δεν αποκλείεται βέβαια εάν γίνει η μεταβίβαση να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Αρκεί να πληρώσει ο καινούργιος κι όχι φυσικά ο Κυριακόπουλος.

Οι προσφορές του "Derby"

Η αλλαγή πιεστηρίου στην "Derbysports" (έφυγε από την Ιριδα και πήγε στον Τράγκα) συνοδεύτηκε από δύο σημαντικές προσφορές. Τη πρόγραμμα του αξέχαστου τελικού στο Γουέμπλεϊ το 1971 μεταξύ Παναθηναϊκού - Αγιαξ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και τα 200 εισιτήρια διαρκείας για τα ματς της νέας χρονιάς του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
Η ανατύπωση του προγράμματος ήταν μιά μεγάλη συλλεκτική προσφορά για τους φίλους του ποδοσφαίρου κι όχι απαραίτητα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Το "Παρόν" που κυκλοφόρησε σήμερα Κυριακή επιβεβαιώνει πλήρως την ανάρτητηση που κάναμε την περασμένη Παρασκευή για τις εξελίξεις στον όμιλο (τρομάρα του...) Sportime (βλέπε εδώ). Αναφέρει ότι ο Ρέστης για λογαριασμό του ΔΟΛ θέλει να αγοράσει τον Sportime FM και να τον μετατρέψει σε "Εξέδρα FM" κατά το πρότυπο του "Goal FM".
Το πρόβλημα είναι ότι στη περίπτωση αυτή στην καλύτερη περίπτωση θα απορροφηθούν οι τεχνικού του ραδιοφώνου και οι τέσσερις μόνιμοι συντάκτες. Οι υπόλοιποι που είναι με δελτίο υπηρεσιών ή μαύρα δεν έχουν και πολλές ελπίδες να παραμείνουν στο νέο σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κυνηγήσουν τον Κυριακόπουλο για να πάρουν τα λεφτά που τους οφείλονται.
Στο μεταξύ στην εφημερίδα Sportime οι εργαζόμενοι (όσοι έχουν απομείνει) απειλούν με δυνατικές κινητοποιήσεις θεωρώντας ότι η μεταβίβαση του ραδιοφώνου που έχει το όνομα της εφημερίδας θα πρέπει να γίνει αφού ικανοποιηθούν οικονομικά.

Με την ευκαιρία: Η ΕΣΗΕΑ μπορεί να βγει αύριο και να πανηγυρίσει που λύθηκε το πρόβλημα του ραδιοφώνου χωρίς να έχουν ικανοποιηθεί οικονομικά οι εργαζόμενοί του; Μήπως θα πρέπει οποιαδήποτε συμφωνία πώλησης να περιλαμβάνει βασικό όρο την εξώφληση των εργαζομένων; Με οποιδήποτε καθεστώς εργασίας;
Και μην πει κανείς ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό. Εάν θέλει η ΕΣΗΕΑ κάνει μιά απεργία στο μέσο που θέλει να αγοράσει και ξεμπερδεύει.
Πως μπορεί να πουλήσει κάποιος το Sportime FM και να έχει ένα τίτλο Sportime gr κάποιος άλλος ή και αυτό τον τίτλο της εφημερίδας;

Το πρώτο ναι του Λάουντρουπ και το ραντεβού "Τίγρη" -Ντέμη

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Ποιό ευρωπαϊκό; Οι μεταγραφές να είναι καλά! Βλέπετε εκεί το ενδιαφέρον δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε παράδειγμα τον Ολυμπιακό. Μόλις πήρε τελείωσε η αγωνία για τον προπονητή άρχισε η αγωνία για τους παίκτες. Ποιοί είναι οι εκλεκτοί του; Ποιούς θα πάρει; Το γεγονός ότι οι στόχοι έχουν προαποφασιστεί δεν δείχνει να ενοχλεί κανένα.
Στον Παναθηναϊκό πάλι, μόλις πάρουν τον προπονητή (Λάουντρουπ) θ΄ αρχίσει το σήριαλ με τους παίκτες. Τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή ο Αντωνίου ξέρει πως μπορεί να μην την πατήσει όπως οι προηγούμενοι. Κόβει το μάτι του και ξέρει τι θέλει ο Παναθηναϊκός.
Στην ΑΕΚ πάλι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μόλις έσκασε μύτη ο "Τίγρης" Δημήτρης Μελισσανίδης ανέτρεψε τις ισορροπίες ακόμα και στις κυκλοφορίες των ΑΕΚτζήδικων εφημερίδων. Η "Score Live" τον παίζει πιό δυνατά από την "Ενωση" και κερδίζει. Η "Ώρα" έχει συμπαθούντες τον "Τίγρη" (Καραλή, Παναγιωτόπουλο) και άλλους συμπαθούντες τον Ντέμη.