Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Η λίστα του Κυριακόπουλου

Λοιπόν το blog αποφάσισε να μεγαλώσει. Σε χώρο. Αποφάσισε να κάνει μιά καταγραφή των ελλήνων αθλητικών συντακτών. Ετοιμάζουμε τη μεγάλη λίστα των δημοσιογράφων στους οποίους χρωστά ο Κυριακόπουλος. Αφού οι περισσότεροι έχουν ξεγράψει τα λεφτά τους, ας υπάρχουν κάπου καταχωρημένο το όνομά τους.
Από το μεσημέρι της Δευτέρας θα δημοσιεύσουμε τα πρώτα ονόματα, χωρίς το ύψος των χρημάτων για να μην έχουμε εμφράγματα Εκτός κι αν το θέλετε.
Ζητάμε λοιπόν να στείλετε μήνυμα με το όνομά σας εάν ο Κυριακόπουλος σας χρωστά. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα του Μοσχάτου. Σε αυτούς είναι γνωστό ότι ο Κυριακόπουλος χρωστά.
Υπάρχουν όμως ένα σωρό άλλοι, που έχουν πάει σ' άλλες εφημερίδες κι έχουν σωθεί που έφυγαν. Δεν έχουν πρόβλημα να πουν ότι τους χρωστά.
Ανοίξαμε τις αναρτήσεις του blog και σας περιμένουμε...
Μείνετε συντονισμένοι
Ετσι κι αλλιώς εδώ το μήνυμα είναι δωρεάν. Ανοίγετε το κουτάκι σχόλιο και γράφετε...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωράει τόσα ονόματα το blog; Πλάκα κάνεις; Γιατί δεν ζητάς να σου πουν τα ονόματά τους αυτοί που δεν τους χρωστά ο Κυριακόπουλος;
Αλήθεια με τη Θεσσαλονίκη τι εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Τα ... τούβλα

θα βάλεις και όσους, κατά καιρούς, πήραν ολόκληρα ... τούβλα και μετά έκαναν ότι έκαναν στις πλάτες των συντακτών, όπως καλή ώρα και του λόγου σου;
Εσύ δεν ήσουν, τον Αύγουστο, που έλεγες ότι ήλθες να ... σώσεις την εφημερίδα και τελικά της έδωσες μία και την έστειλες με την αλοπρόσαλλη τακτική και τον ρεβανσισμό του χειρίστου ειδους που επέδειξες κύριε REALsportime;

Ανώνυμος είπε...

Ο αναμάρτητος πρώτος το... τούβλο βαλέτω.

Ανώνυμος είπε...

κύριε RealSportime εκτος απο τους συντακτες υπαρχουν και οι Τεχνικοί Τύπου που μάλιστα κάποιοι εχουν φυγει απο τον Φεβρουάριο του 2006 και ακομα τους χρωστανε χρηματα... Μαλιστα αυριο Τρίτη 16/1/08 εγω εχω Δικαστηριο με την κ. Οντονι

Υ.Γ. Διαθετω σκληρό δίσκο χωρητηκότητας 500 GB για να χωρεσουν ΟΛΑ τα ονοματα... λετε να χωρανε?

Βαγγελης Καπνισης

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν στο γυμνάσιο όταν για πρώτη φορά κυκλοφόρησε η εφημερίδα sportime. Κανείς τότε δεν μπορούσε να πει αν ήταν πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη. Ήταν σίγουρα η εφημερίδα του Υπερ ενώ ο Φίλαθλος η εφημερίδα του Κατα. Αγαπήσαμε εμείς οι υγιείς φίλαθλοι τη δημοσιογραφία μέσω της Sportime.

Μετά ήρθαν και άλλες πολλές εφημερίδες που έμοιαζαν στη Sportime. Έγινα δημοσιογράφος με την ευχή να δουλέψω στη Sportime. Τελικά δεν το έκανα γιατί ο δρόμος με πήγε σε άλλα πιο ηλεκτρονικά μέσα. Τώρα είμαι μακριά από το χώρο αλλά αισθάνομαι ότι η εφημερίδα που μεγάλωσα δημοσιογραφικά λείπει.

Καλό κουράγιο σε πρώην συναδέλφους και νυν φίλους.

Ανώνυμος είπε...

Αγγελάκο, τα λεφτά του Μελέκογλου και όσων δούλεψαν τα DVD τα χρωτάει ο Κυριακόπουλος ή εσύ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριακό χρωστάει και στον Θέμη Τόγια. Μήπως ξέρεις τίποτα παραπάνω εσύ Αγγελάκο?

Ανώνυμος είπε...

Αγγελάκο, εσύ για το έγκλημα δεν ξέρεις τίποτα, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Αγγελε, πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι έστω και καθυστερημένα αποφάσισες με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Δεν πέρασαν πάρα μόνο πέντε μήνες από την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία μας, όταν χρησιμοποίησες απέναντί μου τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα με αυτόν που τώρα κατακρίνεις. Ελπίζω η μνήμη σου να μην είναι ασθενής και να θυμάσαι ότι μου είπες γιατί δεν ειδοποίησα την εφημερίδα δύο μήνες νωρίτερα ότι θα φύγω. Οποία... αγγελική σύμπτωσις, τα ίδια μου είπε και ο Κυριακόπουλος για να μη μου καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές. Ναι, αυτός ο κύριος επικαλέστηκε το νόμο, όπως βεβαίως τον ερμήνευσε ο ίδιος, για να μη με πληρώσει. Εσύ βεβαίως είπες και το άλλο το πολύ... συναδελφικό ότι θα παλέψεις για αυτούς που μένουν πίσω και όχι γι' αυτούς που φεύγουν! Βεβαίως η όλη πορεία των πραγμάτων σε... δικαίωσε. Ωστόσο ακούγεται βαθύτατα υποκριτικό να ενδιαφέρεσαι σήμερα σε ποιους χρωστά ο Κυριακόπουλος, όταν με πράξεις ή παραλείψεις σου τον στήριξες όσο δεν πήγαινε άλλο, εννοείται εις βάρος συναδέλφων σου. Φυσικά εσύ ήσουν εκείνος που είτε απέλυσε εργαζόμενους, είτε δεν έκανε τίποτα όταν οι Μανετάκης και Μπάκος απολύθηκαν χωρίς αποζημίωση. Ναι, στο Μοσχάτο και την περίοδο που εσύ ήσουν διευθυντής, αυτό το φαινόμενο του ελληνικού τύπου έγραφε τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Τώρα βέβαια μας λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Επειδή στη ζωή όμως τίποτα δεν είναι στατικό, βεβαίως μπορεί να άλλαξες απόψεις για κάποια πράγματα, ενδεχομένως να είδες και κάποια σφάλματά σου. Ωσυόσο, θα περίμενε κανείς πριν από όλα αυτά να έκανες την αυτοκριτική σου για τα λάθη σου, σε ό,τι αφορά την πορεία αυτής της εφημερίδας. Αντ' αυτού άκρα του τάφου σιωπή... Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Εγινε σημερα 15/1/08 η Δίκη και πηρα αναβολη. Ο δικηγόρος της ΟΝΤΟΝΙ εφερε ενα ΦΕΚ και ισχυριστηκε οτι η κ. Οντονι δεν βρισκονταν τον Ιανουαριο του 2006στο Sportime... το κακο ειναι οτι δεν ειχα μαζι μου αποδεικτικα στοιχεια να αποδειξω οτι η Οντονι ηταν στο sportime to 2006 και ετσι πηρα αναβολη... Δικηγορο δεν ειχα γιατι εχω τρομερα οικονομικα προβληματα... (ηδη χανω το αυτοκινητο μου λογο χρεων σε τραπεζες)

Οποιος μπορει να βοηθησει για μαρτυρας στην νεα δικη ή για οποιοδηποτε αλλο στοιχειο για να "συνδεσω" Οντονι, Κυριακοπουλο, sportime με τις εταιρειες καλοδεχουμενος...

vangeliskap@yahoo.com

Ευχαριστω

Υ.Γ. Δυο δικηγοροι πισω μου ελεγαν "ηρθαν οι απα... με τα πλαστα ΦΕΚ"