Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

τριπλό χτύπημα Κυριακόπουλου!

Ο Κυριακόπουλος απλώς δεν... παίζεται! Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή του (και την επόμενη μαλακία του φυσικά). Ενώ όλο το Σαββατοκύριακο μιλούσε με τους εναπομείναντες συντάκτες του "Sportime" για την επανέκδοση της εφημερίδας και κατέληξε σε συμφωνία τη Δευτέρα τα τίναξε όλα στον αέρα.
Ο Κυριακόπουλος ανέλαβε την υποχρέωση να εμφανιστεί στην ΕΣΗΕΑ και να δώσει εγγυήσεις για την επιστροφή της εφημερίδας στα περίπτερα. Μάταια όμως τον περίμενε ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ.Μπελίτσης. Μάταια του τηλεφωνούσαν οι συντάκτες και του ζητούσαν να εμφανιστεί. Ο Κυριακόπουλος ήταν άφαντος. Ίσως για να επιβεβαιώσει το προτελευταίο post που υπόστήριζε ότι δεν είχε τα χρήματα ούτε για τον ένα μισθό. Κι όταν το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε ενώπιον των συντακτών ψέλλισε κάτι αστείες δικαιλογίες ότι έγινε παρεξήγηση ή δεν απαντούσε στις κλήσεις του ο κ.Μπελίτσης ο οποίος - τι σύμπτωση; - τον έψαχνε!
Κατά τ' άλλα ο κ.Μπελίτσης είπε στους συντάκτες του "Sportime" ότι οποιοδήποτε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Κυριακόπουλο για την καταβολή των δεδουλευμένων σε δόσεις δεν μπορεί να είναι δεσμευτικό από τις δύο πλευρές κι εάν δεν τηρηθεί μπορεί να κίνηθεί ο θιγόμενος μόνο νομικά. Σε απλά ελληνικά δηλαδή όσα χαρτιά κι αν υπογράψει με τους συντάκτες της εφημερίδας μπορεί να μείνουν χαρτιά.
Βέβαια την Κυριακή έκανε άλλες δύο... κουφές κινήσεις. Η πρώτη ήταν αναμενόμενη. Αλλαξε και πάλι εταιρεία η "Αθλητική", πρώην "Ηχώ" χωρίς να το ξέρουν οι εργαζόμενοι. Η άλλη είναι πιό σοβαρή. Διαβάστε το ρεπορτάζ του troktiko .
Θυμίζουμε ότι ο αόρατος ιδιοκτήτης και της "Νέας Ώρας για Σπορ" είναι ο Κυριακόπουλος. Πως ήταν δυνατό άλλωστε αυτός ο Μπίρης να δρά μόνος του χωρίς να έχει την υποστήριξη του "μεγαλοεκδότη" Κυριακόπουλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δικαίωση του τελευταίου σχολίου στην προηγούμενη ανάρτηση... Λες και ήξερε ότι ο Κυριακόπουλος θα εξαφανιζόταν εντελώς... τυχαία απ' το ραντεβού στο οποίο θα έδινε (;) πραγματικές εγγυήσεις για την τήρηση της συμφωνίας (;) που είχε κάνει το απόγευμα της Παρασκευής!
Καλά ρε μάγκες... Είστε σίγουροι ότι ο Κυριακόπουλος όταν λχ. λέει πού μένει το ξέρει κιόλας; Δεν λέω φυσικά να πει τι δουλειά κάνει, γιατί ούτε αυτή ξέρει!
Το γιατί είναι έξω από τον Κορυδαλλό το ξέρει μόνο ο Θεός... Αλλωστε, γιατί χολοσκάνε οι άτυχοι συντάκτες του ατυχέστατου Sportime;Αν πάρουν ποτέ κάποια χρήματα να είναι ευχαριστημένοι και φυσικά -αν ξαναβγάλουν την εφημερίδα- να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένοι ότι θα ξαναμείνουν απλήρωτοι ή χωρίς χαρτί ή τηλέφωνο κ.α. , οπότε η εφημερίδα θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα!
Βέβαια κι αν ξαναβγεί κανείς δεν εγγυάται ότι θά 'χουν απομείνει αναγνώστες να την περιμένουν στα περίπτερα! Δυστυχώς ένα προϊόν που απαξιώνεται τόσο πολύ ξεχνιέται...
Δυστυχώς, αν αυτός ο απερίγραπτος Ανδρουλιδάκης είχε την παραμικρή τσίπα θα έπρεπε να κάνει χαρακίρι στο Σύνταγμα για το κατάντημα μιάς εφημερίδας που άλλοι του την "γέννησαν", τη "βάφτισαν", του χάρισαν τα πάντα, τον βοήθησαν να βγάλει πολλά λεφτά κι αυτός έπσε με τα μούτρα στην απληστία και στον παραλογισμό, νομίζοντας πως σε πέντε χρόνια θα γινόταν Λαμπράκης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης ή Λάτσης! Το μικρό μυαλό που είχε τελικά ο "καπετάν"-Μιχάλης. Τουλάχιστον φρόντισε να βγάλει σε καμιά Ελβετία τίποτε φράγκα για να μην φοβάται τουλάχιστον ότι θα πεινάσει ο γιός του;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριακόπουλος επειδή ακριβώς είναι αυτοκαταστροφικός ήταν δεδομένο ότι δεν θα πήγαινε στο ραντεβού με την ΕΣΗΕΑ. Όμως ακόμα κι αν πήγαινε σιγά μην κράταγε τις υποσχέσεις του. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Χρυσάφι πιάνει... σκατά γίνεται! Δυστυχώς αύτός ο άνθρωπος, όχι φυσικά μόνος του, έμπλεξε στη σοβαρότερη εφημερίδα και την έμπλεξε στα γρανάζια του. Κανείς απ' όσους έχουν δουλέψει στο Sportime δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό το κατάντημα. Μέχρι και τσόντες φιλοξένησε η εφημερίδα. Μην το ξεχνάμε αυτό όταν μιλάμε για το κόσμημα του αθλητικού τύπου. Και δυστυχώς ο αναγνώστης δεν ξέρει ούτε από Κυριακόπουλους, ούτε από διευθυντάδες, ούτε από σωτήρες. Διαβάζει την εφημερίδα του κι απαιτεί ενημέρωση. Πέρα από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα η εφημερίδα έχει χάσει και το όποιο κύρος της είχε απομείνει με τις απεργίες και τα σχετικά. Και φυσικά τώρα στην περίπτωση που επανεκδοθεί θα αντιμετωπίσει και ένδεια προσωπικού. Για ρίξτε μια ματιά σε όσους έφυγαν και γράφουν ή θα γράφουν σε άλλες εφημερίδες και θα το καταλάβετε. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να πουληθεί. Εάν βρεθεί αγοραστής κι εάν φυσικά καταφέρει να πείσει τον Κωστορωμιό να την πουλήσει. Είναι κρίμα κι άδικο τα όσα συμβαίνουν στο Sportime, αλλά ίσως αυτό να είναι το τίμημα της μεγάλης επιτυχίας της. Όλοι νοιώσαμε περήφανοι που για μεγάλο ή μικρό διάστημα εργαστήκαμε σ' αυτήν. Που κάναμε φίλους, ίσως και... εχθρούς. Όμως με Κυριακόπουλο δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το Sportime. Θα είναι κάτι σαν Sportime, αλλά σίγουρα όχι το Sportime που άλλαξε τα δεδομένα του τύπου στην Ελλάδα. Η πίεση από πλευράς ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να ασκηθεί στους πραγμτικούς ιδιοκτήτες της εφημερίδας για να παραχωρήσουν σε άλλον τον τίτλο της. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Κυριακόπουλος με τον τίτλο "Sportime" βγάζει ακόμα λεφτά από το site καιτο ραδιόφωνο. Μόνο που αυτά ελάχιστη σχέση έχουν με την εφημερίδα που ήξεραν οι αναγνώστες. Είναι κι αυτά κάτι σαν το Sportime, αλλά δεν είναι Sportime.
Ενας πρώην εργαζόμενος που απλά ήθελε να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί σας. Κι αν έχω αδικήσει κανένα ας με συμπαθήσει. Το έκανα με αγάπη για την εφημερίδα που κάποτε δούλεψα κι ένοιωσα υπέροχα

Ανώνυμος είπε...

Το νεο best seller

O KΩΣΤΑΓΙΩΡΓΗΣ
ΦΙΛΟΥΣΕ
ΥΠΕΡΟΓΚΑ!