Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Ξέχασε να πληρώσει και στο ραδιόφωνο!

Περισσότερους από δύο μήνες είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του Sportime 89,2. Ο γνωστός από τις άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες (Sportime, Αθλητική Ηχώ, εσχάτως Νέα ώρα για σπορ) Κώστας Κυριακόπουλος ή Ρωμιός έχει αφήσει απλήρωτους τους δημοσιογράφους του σταθμού ενώ αυτός συνεχίζει να εισπράτει από τις διαφημίσεις που παίζουν στον σταθμό.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Απλά όσοι έχουν αξιοπρέπεια αποχωρούν όπως έγινε με τον Γιάννη Αργυρίου.
Βλέπτε το σύστημα Κυριακόπουλου στο ραδιόφωνο τον βοηθά στο να μη γίνει απεργία, ούτε επίσχεση. Έχει ελάχιστους, τέσσερα με πέντε άτομα, στο μισθολόγιο και οι υπόλοιποι είναι με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή "μαύρα". Κάποιοι συνεργάτες τέλος έχουν προπληρωθεί. Έτσι είναί δύσκολο να συντονίσουν όλοι τις ενέργειές τους. Αυτοί που έχουν προπληρωθεί δεν μπορούν να απεργήσουν. Αυτοί που παίρνουν "μαύρα" δεν μπορούν να αποδείξουν ότι πληρώνονται κι αυτοί που είναι στο μισθολόγιο είναι πολύ λίγοι για να σηκώσουν τη παντιέρα της επανάστασης.
Ο σταθμός λοιπόν συνεχίζει να λειτουργεί για να διαφημίζει μεταξύ των άλλων και τα τσοντοέντυπα που βγάζει λάθρα ο Κυριακόπουλος, ενώ καθημερινά το πρόγραμμά του υποβαθμίζεται με τα λογής προβλήματα που δημιουργούνται.
Και να σκεφτεί κανείς ότι το ραδιόφωνο τυπικά δεν ανήκει στον Κυριακόπουλο, αλλά σε άλλο πρόσωπο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πουλάει όμως ελπίδα τον όλον σύστημα.

- "Θα μοιράσω ντιβιντιά για τον ολυμπιακό και θα πουλήσουμε 30.οοο" λέει προσπαθώντας να παραμυθιάσει τους επί επίσχεση συντάκτες του Sportime.

- Τυπώνει την "Α.Ηχώ" και εν συνέχεια με πολλά προβλήματα την νεκραναστημένη ναυαρχίδα στον Περισσό: Και κυκλοφορεί το σενάριο Α! Τα βρήκε με τον υιό Ντον Μπαρδινό.
(Το σενάριο δημοσιεύτηκε και σε κάποιο ποστ στο μπλογκ αυτό).
Δυστυχώς όμως, ο υιός του ντον όπως φάνηκε χθες στην εκπομπή του "Ρομπέν των χαζών". τα έχει βρεί με ισχυρότερης εμβέλειας και φθηνότερου κόστους κύκλους.

- Βάζει ως δεύτερο κτύπημα σε πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής" τα οικονομικά απολέσματα της τραπέζης "Πειραιώς".

- Χθες εμφανίστηκαν στο μοσχάτο κάποιοι και ευαγγελίζοταν λύσεις προβλημάτων.

Κι όπως έλεγε και ένας παλαιοκοσμίτης και νυν μακαρίτης: με την ελπίδα γαμάς, με το αντριλίκι ίσως.

Κφξ

Ανώνυμος είπε...

παει και το ραδιοφωνο δηλαδη?
ενας απλος ακροατης-αναγνωστης.