Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Σίγησε και το ραδιόφωνο

Το τελευταίο μέσο που είχε μείνει ανοιχτό στον άλλοτε όμιλο Sportime σίγησε και αυτό. Ο Sportime 89,2 σταμάτησε τις εκπομπές του ή τις σταματά σε λίγο μετά την απόφαση των τεχνικών να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Τον ίδιο τρόπο αντίδρασης έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν και οι δημοσιογράφοι από το πρωί της Μ.Τετάρτης.
Ο Κυριακόπουλος πάντως παραμένει εξασφανισμένος παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι μέχρι τη Μ.Τρίτη θα είχε ολοκληρώσει τη μεταβίβαση του σταθμού σε άλλο επιχειρηματία. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες μπαινόβγαιναν στο Μοσχάτο διάφοροι περίεργοι τύποι που υποστήριζαν ότι ήταν δικηγόροι και έλεγχαν τα χαρτιά του σταθμού.
Τραγική ειρωνία: Μόλις επέστρεψε το νερό κόπηκε και πάλι το ρεύμα. Η προσθεσμία που του είχε δώσει η ΔΕΗ να πληρώσει τους απλήρωτους λογαριασμούς έληξε χωρίς αποτέλεσμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξτε μια σοβαρή Αθλητική Κυριακή ρεεεεεεεε. Με Β-Γ Εθνική, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, απ' όλα. Δηλώσεις προπονητών, παικτών. Τόσο δύσκολο είναι ρε πούστη μου? Ελεος με τους Μίχους και τους κατσαροπουρουπουπούδες.

Ανώνυμος είπε...

"Sporos" σταμάτα πλέον να αναφέρεσαι στο Sportime.
Εκτίθεσαι.

Σε όσους δεν ξέρουν ή δεν "θυμούνται" λέμε ότι:

Bοήθησες πάρα πολύ κι εσύ για πιάσει πάτο.
Τα πρώην αφεντικά σου υποστηρίζουν δημόσια ότι τους πήρες αδικαιολόγητα κάμποσες χιλιάδες ευρώ για σένα και τα φιλαράκια σου.
Μπροστά στον Κυριακόπουλο, ήσουν κοτούλα μέχρι να τσεπώσεις τα ευρώπουλα και εσύ και οι άλλοι "διευθυντές" των μέσων του "ομίλου".

Υπενθυμίζουμε:

Ηρθες με αλεξίπτωτο στο Sportime γράφοντας συνήθως μια μαλακία και μισή - εννιά στις δέκα φορές - αφού σε ήξερε κι ας σε πήγαινε γαμιόντας από το ΜEGA ο ψυχοπαθής τότε Ξύδης.

Αυτό το νούμερο ο Μανετάκης, αργότερα σ' έκανε αρχισυντάκτη.
Eσύ στη συνέχεια, με τσατσιλίκια και ρουφιανιές εκμεταλλεύτηκες πρώτα το πέρασμα των άσχετων του Σπορ ΦΜ.
Αμέσως μετά που έφυγαν αυτοί εκμεταλλεύτηκες τη μαλακία του νεαρού "εκδότη" Ροδόλφου που σε έκανε δευθυντή.
Τότε με "δημοσιογραφικά εγκλήματα" προσπάθησες να πείσεις ότι κάτι ξέρεις απο έντυπα για να ανεβάσεις τα εισοδήματά σου.
Αλλωστε σε είχαν ήδη καθαρίσει από το MEGA.
Αν δεν ήσουν ψεύτης, ρουφιάνος και εμπαθής, ίσως να παρέμενες συμπαθής σε όσους δεν σε γνωρίζουν αφού είσαι γενναίος κόλακας και ικανότατος γλύφτης.
Στους οντόνιδες πάντως ησουν χρήσιμος μέχρι να σε στίψουν.
Σ εκαναν και σε ξαναέκαναν διευθυντή γιατί με την δικής σου έμπνευσης προσφορά dvd τους πήγες λεφτά αλλα παράλληλα διέλυσες κάτι που δεν σ ένιαξε ποτέ.
Την ίδια την εφημερίδα.
Οι συνάδελφοί σου σε βάφτισαν "φυτό" και το χειρότερο όλων είναι ότι οι περισσότεροι δεν σου το είπαν ποτέ στα ίσια.
Δεν στάθηκες αντάξιος των περιστάσεων.
Καλύτερα λοιπόν να σταματήσεις να αναφέρεις αλλο το όνομα Sportime.
Του έχεις πάρει περισσότερα από όσα του προσέφερες και βοήθησες από ασχετοσύνη, ματαιοδοξία και εγωισμό στο να διαλυθεί.
Δεν λέμε ότι το διέλυσες εσύ.
Λέμε ότι βοήθησες στη διάλυσή του και τις δύο φορές που ανέλαβες διευθυντής.

Αντι για άλλες πασχαλινές ευχές:
Καλά μυαλά για το μέλλον.
Είσαι τουλάχιστον επικίνδυνος για διευθυντής σε έντυπο ΜΜΕ.

Θε-Ελ-Πα-Σο-Μα-Αρ
(αρχικά απολυμένων από σένα)

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη καλά γράψεις. Αν έγραφες κι αλήθεια! Μόνο που καρφώνεσαι επειδή βγάζεις όλους τους διευθυντές του sportime άχρηστους και για τον Κωσταγιώργη δεν γράφεις κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα όπου υπάρχουν πολλές πικρίες γράφονται και χοντράδες... Δεν ξέρω αν τις γράφει κάποιος Κωστάκης ή Μιχαλάκης ή όπως αλλιώς λέγεται, αλλά δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτός σ' όλα αυτά.
Σίγουρα ο Α.Μ έκανε πολλά σοβαρά λάθη, αλλά δεν έχουμε αποδείξεις ότι τα έκανε παίζοντας την τύχη της εφημερίδας για πάρτι του ή για να το παίξει "τσάτσος" του Κυριακόπουλου και της μαμάς και γιού Οντόνι. Πιθανώς τώρα να έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του, χωρίς αυτό να δικαιολογεί και να συγχωρεί τα λάθη του.
Αλλά ρε φίλε, αν όλοι οι πρώην διευθυντές του Sportime ήταν τόσο ψυχοπαθείς, μαλάκες, ανίκανοι, άχρηστοι πώς η εφημερίδα πήγαινε φουλ ανοδικά χρόνο με το χρόνο; Πώς δεν διαλύθηκε όταν έφυγε ο Ξυδης ΞΑΦΝΙΚΆ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ;
Μέχρι την άνοιξη του 2003 η εφημερίδα κρατιόταν ακόμη σε επίπεδα κερδοφορίας κι ο ενδιαφερόμενος όμιλος ΛΥΜΠΕΡΗ θεωρούσε με επίσημη μελέτη που είχε κάνει ότι άξιζε (ακόμη...) να την αγοράσει!
Αν δεν τού ζητούσαν να κρατήσουν τον τίτλο στη οφσόρ εταιρία Πειραιώς και Μιχ.Ανδρ. κι έπαιρναν τα 4-4,5 δισ. δραχμές που τους έδινε τότε πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά για πολλούς!
Δυστυχώς για τους σήμερα εύκολα κρίνοντες η αλήθειες δεν είναι μόνο όσα εκείνοι ξέρουν ή μπορούν να καταλάβουν...

Ανώνυμος είπε...

Θε-Ελ-Πα-Σο-Μα-Αρ = Γιώργος Ρωμιός.