Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Άκρα του ράδιο σιωπή!

Το ραδιόφωνο του "Sportime" για μία ακόμα ημέρα δεν εκπέμπει λόγο, αλλά μόνο μουσική. Σήμερα έληγε η απεργία των τεχνικών, αλλά επρόκειτο να απεργήσουν οι δημοσιογράφοι. Τελικά έκαναν απεργία και οι δύο! Αύριο πάντως που λήγει η απεργία των δημοσιογράφων αρχίζει η επίσχεση εργασίας των τεχνικών. Άρα μέχρι να πληρωθούν οι άνθρωποι μην περιμένετε να ακούσετε ενημερωτικό πρόγραμμα. Μόνο μουσική.
Βέβαια η απεργία είχε και τις παρενέργειές της. Η γνωστή Κάτια μη μπορώντας να βγει στο "sportime" και να τα χώσει όπως συνηθίζει σε όποιους αμφισβητούν τον Τζίγκερ, βγήκε το βράδυ της Κυριακής στον "Super Σπορ fm" και τάχωσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα τα όσα είπε ήταν πολύ βαριά και τώρα ψάχνονται εάν το αφήσουν να περάσει έτσι η προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες οι συνεργάτες του υιού Γιαννακόπουλου.
Στη "Νέα Ωρα" πάντως, τη μόνη εφημερίδα που κυκλοφορεί από αυτές στις οποίες έχει συμμετοχή ο Κυριακόπουλος, άσχετα εάν δεν φαίνεται (μήπως γιαυτό κυκλοφορεί;) ετοιμάζουν την αντεπιθεσή τους. Λέγεται ότι θα ενισχυθούν με άτομα από το "Sportime" και το ραδιόφωνο του "Sportime", ιδίως από αυτό. Προτάσεις θα γίνουν, εάν δεν έχουν γίνει ήδη στους Γιάννη Καραλή, "κατάσκοπο" και Κυριάκο Θωμαϊδη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Καραλής είναι οι πρώτες σίγουρες μεταγραφές.

Ανώνυμος είπε...

παει και το ραδιο?????????
κρίμα γιατί πραγματικά ήταν μια όαση ανάμεσα στους ξιπασμένος αθλητικούς σταθμούς.