Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Τι γίνεται με το χαρτί;

Κλειστές πόρτες βρίσκει ο Κυριακόπουλος σ' όλες τις εταιρείες που πουλάνε δημοσιογραφικό χαρτί για να τυπωθούν οι εφημερίδες. Τις έχει φεσώσει μέχρι τα μπούνια και τώρα που βγαίνει στη γύρα για να βρει χαρτί του κλείνουν τη πόρτα κι ας τους το ζητάει με τα μετρητά στο χέρι. Όλες οι εταιρείες του βάζουν προϋπόθεση να πληρώσει τα παλιά χρέη, κάτι που φυσικά είναι αδύνατο.
Από την άλλη μεριά οι συντάκτες του έχουν διαμηνύσει ότι θα κάνουν υπομονή μέχρι τη Παρασκευή γιατί δεν έχει εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας για την επανακυκλοφορία του "Sportime". Και δεν αναφερόμαστε βέβαια μόνο στους μισθούς που χρωστά. Ο Κυριακόπουλος κατά την πάγια συνήθειά του ξέχασε με την επανακυκλοφορία της εφημερίδας:
1. να υπογράψει νέες συμβάσεις με τους συντάκτες με τη νέα εταιρεία που εκδίδει το Sportime με αποτέλεσμα όλοι να είναι στον αέρα.
2.Να υπογράψει το εκχωρητήριο για να παίρνουν απ' ευθείας οι συντάκτες χρήματα από το "Αργος" το πρακτορείο διανομής της εφημερίδας
3.Να προσλάβει δημοσιογράφους για να καλύψει τα πολλά κενά που παρουσιάζει η εφημερίδα σε έμψυχο δυναμικό.
4.Να προσλάβει μαθητευόμενους δημοσιογράφους για να καλύπτουν τις μικρές κατηγορίες και να λειτουργήσει αποτελεσματικά η εφημερίδα.
Κι όλα αυτά ενώ στις 11 Απριλίου θα πρέπει να δώσει ένα μισθό, του Μαρτίου και μία δόση από τους τρεις μισθούς που οφείλει στους συντάκτες.
Μην τα ψάχνετε, ο άνθρωπος δεν αλλάζει, ούτε τώρα που δείχνει να χάνει τα πάντα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες δεν υπήρχε περίπτωση σωτηρίας... Ο Κυριακόπουλος ούτε μπορεί, ούτε θέλει! Και τώρα που ο πόλεμος είναι φανερός και κρυφός με την εξέδρα του ΔΟΛ όχι χαρτί για εφημερίδα δεν θα βρίσκει αλλά ούτε για περιτύλιγμα...
Ετσι γινόταν πάντα πριν τα γράψουν ο Ενγκελς κι ο Μαρξ...
Αλλωστε θα ήταν μέγιστη αφέλεια να περιμένει κάποιος να τηρήσει ο Κωσταγιώργης λόγο ή συμφωνία! Και το Πάτερ Ημών να πει κάτι θα... κόψει.
Οποιοι γλύτωσαν γλύτωσαν... Οι άλλοι ας ψάξουν έγκαιρα, ας προετοιμασθούν ψυχολογικά κι ας ρίξουν μια κατάρα και στον Ανδρουλιδάκη, τον κύριο και βασικό υπεύθυνο αυτής της τραγωδίας!