Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Τα είπε χύμα ο Καραλής για το "Sportime 89,2"

Ο Γιάννης Καραλής έδειξε ότι δεν… μασάει τα λόγια του. Και στην απογευματινή εκπομπή του στο «Sportime 89,2» είπε τα πράγματα έτσι όπως είναι χωρίς να κρυφτεί ούτε από τους συναδέλφους του, ούτε και από τους ακροατές του. Και τον… Κωσταγιώργη τον είπε Κωσταγιώργη και για τα προβλήματα που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού μίλησε και παρατήρησε ότι «ο πιο τυχερός εργαζόμενος έχει λαμβάνειν από την εργοδοσία δύο μήνες». Και ήταν φυσικό να βρει ανταπόκριση και από τους ακροατές οι οποίοι του ζητούσαν να μη σιγήσει και πάλι ο σταθμός. Στο τέλος, λίγο πριν αποχαιρετήσει τους ακροατές του ο Καραλής έριξε την ιδέα να υπάρξει αυτοδιαχείρηση στον σταθμό. Οι συντάκτες να δουλεύουν και να πληρώνονται από τις διαφημίσεις. Μακάρι να βρεθεί κάποια λύση για το πολύπαθο ραδιόφωνο, αν και με Κυριακόπουλο κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραλής δείχνει καλό παιδί και έχει ένα ρομαντισμό... Αλλά αυτά δεν φτάνουν όταν έχεις απέναντι τον Κωσταγιώργη ή φαντομά ή πεταλούδα κ.α.
Αντιλαμβάνομαι ότι θέλει να πεθάνει τελευταίος μαζί με την... ελπίδα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν το σκάφος πάει για φούντο δεν φεύγει εκείνος μαζί με τους άλλους; Μόνο ο καπετάνιος ή ο πλοιοκτήτης οφείλει (κατά τη ναυτική παράδοση) να μείνει και να πάει στο βυθό, αναλαμβάνοντας το κόστος και την ευθύνη...
Φυσικά, θα πείτε, προσπαθούν να μην ελευθερώσου τα χέρια και το χώρο για άλλα θύματα στον "ιδιοκτήτη", αλλά κάποτε πρέπει και να τον αφήνουν μόνο... Με την προοπτική ότι δύσκολα πλέον θα βρεθούν τόσοι μαλάκες και τόσο μαλάκες ώστε να δουλέψουν εκεί!
Βέβαια η αυτοδιαχείριση και η κοινοκτημοσύνη ήταν καλά συστήματα μετά την εποχή της φεουδαρχίας και στα πρώτα χρόνια των θεωριών του Μαρξ και του Λένιν, αλλά ένας σταθμός είναι εταιρία, επιχείρηση και πολύ δύσκολα οι εργαζομενοι μπορούν να γίνουν και σωστά αφεντικά και να διαχειριστούν χρήματα, υποχρεώσεις, νομική εκπροσώπηση, προβλήματα κ.α.
Δύσκολο λοιπόν να βγειαπ' τη μέση ο Κωσταγιώργης, όταν ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ομολόγησε ότι και το κράτος δηλώνει ανίκανο να επιβληθεί και να επιβάλλει την τήρηση νόμων και λοιπών υποχρεώσεων σε τύπους σαν τον Κωσταγιώργη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ "ΔΙΟΙΚΟΥΝ" ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ!!!!!

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ,ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!!!!

ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ!!!!
ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ(ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΤΕ),ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?

ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?ΤΣΙΠΑ?
ΡΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ?....ΚΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και όρια στην αλητεία. Δεν μπορείς να δουλεύεις σε ένα σταθμό και να είσαι απλήρωτος τρεις μήνες. Να μην ξέρεις εάν ξαναπληρωθείς. Να σου κόβουν το νερό και το ρεύμα και κάθε μέρα να κάνουν ουρά οι δικαστικοί επιμελητές για να δώσουν εξώδικα. Να είναι άφαντος ο ιδιοκτήτης και να μην ασχολείται κανείς. Νοιώθεις μαλάκας γιατί ενώ εσύ πάλευες για το μεροκάματο ο απατεώνας που είχε τον σταθμό πλήρωνε μπροστά κάποιους συναδέλφους σου. Και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λαμβάνειν τρία μηνιάτικα και άλλοι που έχουν πληρωθεί και για τους επόμενους τρεις μήνες. Να ξυπνάς το πρωί και να ανοίγεις το σταθμό που δουλεύεις για να ξέρεις εάν θα πληρωθείς. Καλή η παρέα, καλό το κλίμα, αλλά πόσο μπορεί να αντέξει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ - ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΕΜΑΘΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρομαντικέ -ίσως και αφελώς καλόπιστε- φίλε... Ολα τα δικαστήρια που έχουν γίνει κατά Κυριακόπουλου, Οντόνι, Ρούντι κ.λπ. λαμόγιων τα έχουν χάσει αυτοί! Μα κανείς απ' αυτούς που τα κέρδισαν ακόμη και σε δεύτερο βαθμόή και στον Αρειο Πάγο δεν πήρε ούτε ένα ευρώ!!!
Πρώτον γιατί με τις αλλαγές που κάνουν στια εταιρίες δεν βρίσκει κανείς να κάνει εκτέλεση αλλά και αν έβρισκε δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία να κατασχέσει και να εκποιήσει για να πάρει τα λεφτά του!!!
Τό 'πιασες μάγκα το θέμα;