Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Αλλαξε πάλι τίτλο και λογότυπο η "Ώρα για σπορ"

Πάλι άλλαξε τίτλο η «Νέα Ώρα για σπορ». Κι όχι μόνο άλλαξε τίτλο, λογότυπο, αλλά μηδένισε το κοντέρ κι άρχισε να μετρά από το φύλλο αριθμός 1. Το νέο της όνομα είναι «η ώρα των σπορ» και το διακριτικό της δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά εφημερίδα.
Ίσως αυτά να γίνονται επειδή ο Παύλος Γερακάρης έχει τα δικαιώματα στον τίτλο «’Ωρα για σπορ» κι επειδή τα χρέη της εταιρείας είχαν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.
Τώρα πλέον με τις αλλαγές στον τίτλο και όλα τα σχετικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω της βρίσκεται ο Κώστας Κυριακόπουλος. Η «Ώρα για σπορ», δηλαδή η «ώρα των σπορ» θυμίζει έντονα την «Αθλητική Ηχώ» που έγινε «Αθλητική» σκέτο και το «Sportime» που λίγο έλειψε να γίνει «super Sportime» ακριβώς τη στιγμή που δεν ήταν όχι super, αλλά ούτε και sportime καλά καλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα σκιρτήματα του... θανάτου, όπως κάνει το σώμα όταν δέχεται τη σφαίρα, όταν σφίγγει το σχοινί στην κρεμάλα!
Αυτά νιώθουν ο Κυριακόπουλος και οι συνεργάτες του κι ο Παύλος Γρακάρης έδειξε μεγαλοθυμία (απέναντι στους αχάριστους συναδέλφους του στην πάλαι ποτέ "Ωρα για Σπορ" που δεν έκλεισε με ασφαλιστικά μέτρα τη "Νέα Ωρα", όταν εκδιώχθηκε βάναυσα μαζί με τον Αβούρη από κάποιον Μπίρη, που δεν έχει σχέση με εμίρη αλλά με κακομοίρη!
Βέβαια τώρα όποιος διεκδικήσει κάτι από τα παλιά θα άρει το... τρίτο το μακρύτερο, όπως φυσικά κι όταν κάποιος απολυθεί από τη νέα εφημερίδα!
Αντιλαμβάνομαι φυσικά την αγωνία όσων δουλεύουν εκεί και την αναγκαστική συνέχιση της δουλειάς τους, αλλά τα χειρότερα δεν τά 'χουν δει ακόμη...
Οσο θα υπάρχει αυτός ο άθλιος Κωσταγιώργης, που δεν μπορεί να μαζέψει το Κράτος του κ. Ρουσσόπουλου και οι ενώσεις των κ.κ. Σόμπολου, Τσαλαπάτη και λοιπών συγγενών...