Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Το μπάσιμο Μελισσανίδη-Ρέστη και η επαφή με Λάουντρουπ

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Απ΄όλα έχει σήμερα ο μπαξές. Από Εθκέρο για τον Ολυμπιακό μέχρι Μίκαελ Λάουντρουπ και ταξίδι στην Ισπανία των Αντωνίου Βέλιτς. Α, υπάρχει ακόμη και το ενδιαφέρον Μελισσανίδη-Ρέστη για την ΑΕΚ. Στη σημείο αυτό έχω μιά απορία. Πως γίνεται και μπαίνει σε κάθε συμφωνία ο Ρέστης στη μέση; Τι ακριβώς κάνει αυτός ο άνθρωπος; Θέλει ο ΔΟΛ να πάρει το Sportime fm; Νάσου ο Ρέστης να κάνει τις διαπραγματεύσεις. Θέλει να πάρει ο Μελισσανίδης την ΑΕΚ, τσουπ πάλι ο Ρέστης βγαίνει στη μέση.
Πάντως εάν ο Ρέστης με τον Μελισσανίδη πάρουν την ΑΕΚ τι θα κάνει ο Στάθης, ο σύμβουλος του Ρέστη; Ναι είναι ο ίδιος ο Πέτρος Στάθης που ήταν στην ΑΕΚ επί Netmed ο οποίος στη συμφωνία τότε για την παραχώρηση της διοίκησης της ομάδας στην ομάδα Ντέμη - Κανελλόπουλου είχε κάνει και μία εξτρά συμφωνία που τον αφορούσε. Τώρα που επιστρέφει μήπως κάποιοι στην ομάδα αποφασίσουν να βγάλουν τους σκελετούς από το ντουλάπι; Απορία διατυπώνω.
Πάντως ο Ρέστης είναι ο μεγάλος χορηγός των ελλήνων Εβραίων. Η μητέρα του είναι Εβραία, αλλά ο πατέρας του που την αγάπησε τρελλά άφησε την οπρθοδοξία για τον Ιουδαϊσμό. Κι ο γιός τους βέβαια έγινε Εβραίος. Αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να φέρει τον Γκραντ στην ΑΕΚ έτσι για πλάκα. Ή έστω τον Σουμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: