Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Περαστικά Χάρη

Από καρδιάς πολλά περαστικά στον Χάρη Ξύδη, τον άνθρωπο που δημιούργησε το "Sportime". Ήταν ο εμπνευστής της εφημερίδας κι αυτός που χρεώθηκε - δικαίως - την επανάσταση στον αθλητικό τύπο. Χάρη γίνε γρήγορα καλά γιατί όπως βλέπεις και γύρω σου τα πράγματα στον αθλητικό τύπο δεν πάνε και τόσο καλά. Χρειάζεται επειγόντως μιά νέα επανάσταση...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ.Ξύδη, παρακολούθησα όμως το Sportimre από τότε που βγήκε και μέχρι κάποιο σημείο. έφτιαξε πραγματικά μεγάλη εφημερίδα. Δεν ξέρω τι πρόβλημα υγείας έχει, αλλά να είναι κάλά.
ΥΓ: Νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη τώρα κάποιος που τον έβριζε μαζί με όλους τους διευθυντές της εφημερίδας πριν λίγες μέρες. Ήταν τότε που έστειλα πάλι μήνυμα απογοητευμένος για το επίπεδο αυτών που διάβαζα τόσα χρόνια.
ένας ασήμαντος αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Κανείς αναγνώστης δεν πρέπει να δηλώνει ασήμαντος... Αλλωστε το σημαντικός ή ασήμαντος σηκώνει πολύ νερό, ανάλογα με το που και πως συμπεριφέρεται κάποιος, ανεξάρτητα αν είναι (για να θυμηθούμε λίγο και το Ευαγγέλιο) πλούσιος ή φτωχός, νέος ή γέρος κ.α.
Ο Χ. Ξύδης έχει μια σοβαρή περιέτεια υγείας την οποία όλοι (γνωστοί και άγνωστοι) ευχόμαστε να ξεπεράσει ολοκληρωτικά και γρήγορα.
Δεν ξέρω ποιος τον έβριζε... Δυστυχώς σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν αντιπαλότητες, κόντρες ή πικρίες που πολλές φορές μας κάνουν να ξεπρνάμε κάποια όρια. Ελπίζω να έγινε έτσι, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος (ή να αξιώνει) όλα όσα λέγονται γι' αυτόν να είναι θετικά... Αλλωστε κάνουμε όλοι λάθη. Αρκεί να μην έχουν σοβαρές και βλαπτικές συνέπειες για άλλους...
Βέβαια όλοι οφείλουμε να σκεπτόμαστε ότι η υγεία, η πνευματική και σωματική ισορροπία, είναι πάνω απ' όλα και ποτέ δεν μπαίνει σε ζυγαριά με ο,τιδήποτε άλλο! Κι επειδή ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα τον βρει το κακό, ας προσπάθεί να συγκρατεί τα λόγια, τις ενέργειές του, τα "εγώ" του, γιατί κανείς δεν είναι άτρωτος.
Οπως κι αν έχει το πράγμα για τον καθένα μας, όποιος θέλει να είναι και να λέγεται άνθρωπος οφείλει να ξεπερνά όσα τυχόν τον χωρίζουν ή τον χώρισαν κάποια στιγμή με έναν συνάνθρωπο (γείτονα, συγγενή, φίλο, γνωστό, συνάδελφο κ.α.) και να εύχεται (το λιγότερο) υγεία και περαστικά σε όποιον αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.
Είμαι σίγουρος ότι ο Χάρης θα το ξεπεράσει με επιτυχία και θα συνεχίσει να κάνει όνειρα, μέσα ή έξω από τη δημοσιογραφία.