Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Υπόθεση ΙΔΕΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΗ

Σε κάποια περίπτερα κυκλοφόρησε μιά πειρατική εφημερίδα με τον τίτλο "Ιδέα". Το γεγονός ότι έχει το κασέ της "Αθλητικής" βγήκε ξαφνικά χωρίς διαφήμιση και δεν έχει ταυτότητα έβαλε σε πολλούς ιδέες ότι πίσω από αυτήν μπορεί να κρύβεται ο Κυριακόπουλος. Στο κάτω κάτω ο άνθρωπος έχει... πειρατικό όνομα θα κωλώσει να αποκτήσει και πειρατική εφημερίδα. Οι εργαζόμενοι της "Αθλητικής" κινητοποιήθηκαν κι έβγαλαν μάλιστα την παρακάτω ανακοίνωση:
Σήμερα κυκλοφόρησε πειρατικό φύλλο με το ίδιο λογότυπο της ιστορικής «Αθλητικής Ηχούς» σε μεγάλο σχήμα και χωρίς υπογραφές ακόμα και στην ταυτότητα της εφημερίδας «μαιμού»! Κακέκτυπο της «Ηχούς» της δεκαετίας του '60 με την προσθήκη στον λογότυπο τη λέξη «Ιδέα» Εμείς οι εργαζόμενοι της ιστορικής «Αθλητικής» που βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας εδώ και ένα μήνα, καταγγέλλουμε το ύποπτο αυτό φύλλο με ανύπαρκτο νόμιμο εκπρόσωπο και εκδότη και καλούμε την Ένωση Συντακτών να αναλάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα για το μπλοκάρισμα αυτής της πειρατικής προσπάθειας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έξοδος μηχανημάτων+φύλλο μαϊμού= ΙΔΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ μας τώρα ο Κυριακόπουλος δεν πρέπει να έχει ΙΔΕΑ. Γιατί εάν είχε θα έβγαζε την ίδια μέρα και το Super Sportime. Λέτε να τον πρόλαβε κανένας... συνάδελφός του στην πειρατική αυτή έκδοση; Να την πάτησε δηλαδή από κανένα Κυριακόπουλο νούμερο 2;

Ανώνυμος είπε...

Ας τα βλέπει αυτά τα χάλια η ΕΣΗΕΑ. Όποιος γουστάρει βγάζει φύλλο με όποιους γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Ανώνυμος είπε...

Ας περιμένουμε και σήμερα να δούμε εάν βγει.