Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Σώθηκαν δύο στα τέσσερα

Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα στον όμιλο "Sportime". Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη σπρώξει ο Κυριακόπουλος ένα μέσο και με τα χρήματα που ελπίζει να πάρει - όσα πάρει- να βγάλει την "Αθλητική" την οποία θεωρεί ότι μπορεί να ξανακυκλοφορήσει επειδή είναι καθαρή από χρέη. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον Κυριακόπουλο, είτε αγοράζει, είτε πουλάει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοίσώθηκαν ρε καραγκιοζάκο, αιώνιε γλύφτη του Κωσταγιώργη και των Οντόνηδων;
Άντε μάσα με την παρέα σου εκεί, στο ... Ίδρυμα της ΝΕΤ, με τις ευλογίες του Ρουσσόπουλου και παράτα μας ήσυχους, ρε ηλίθιε.
Ζήτα ρε από τα λαμόγια να σε κάνουν ... διευθυντή στην "Αθλητική" πανίβλαβλακα

Ανώνυμος είπε...

Το Sportime ήταν η μοναδική αθλητικη εφημερίδα που διάβαζα. Έχω κολλήσει με την εφημερίδα αυτή από όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 1993 και παρακολουθώ τις εξελίξεις στην εφημερίδα τον τελευταίο καιρό. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάποια λύση και να δούμε και πάλι την εφημερίδα κρεμασμένη στα περίπτερα..ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ SPORTIME

Ανώνυμος είπε...

SPORE ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Η ΦΡΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ανησυχούν κάποιοι και βγάζουν πάλι τα μαχαίρια σας λέω ότι εάν ξαναβγεί η "Αθλητική" θα δουλέψουν μόνο όσοι δούλευαν σ' αυτήν. Έτσι για να μην βρίζετε άδικα τον sporo.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι σώθηκε ένα ΜΜΕ δεν σημαίνει ότι πουλήθηκε. Μπορεί και να κατασχέθηκε... Φωστήρας