Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Το "Παρόν" που κυκλοφόρησε σήμερα Κυριακή επιβεβαιώνει πλήρως την ανάρτητηση που κάναμε την περασμένη Παρασκευή για τις εξελίξεις στον όμιλο (τρομάρα του...) Sportime (βλέπε εδώ). Αναφέρει ότι ο Ρέστης για λογαριασμό του ΔΟΛ θέλει να αγοράσει τον Sportime FM και να τον μετατρέψει σε "Εξέδρα FM" κατά το πρότυπο του "Goal FM".
Το πρόβλημα είναι ότι στη περίπτωση αυτή στην καλύτερη περίπτωση θα απορροφηθούν οι τεχνικού του ραδιοφώνου και οι τέσσερις μόνιμοι συντάκτες. Οι υπόλοιποι που είναι με δελτίο υπηρεσιών ή μαύρα δεν έχουν και πολλές ελπίδες να παραμείνουν στο νέο σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κυνηγήσουν τον Κυριακόπουλο για να πάρουν τα λεφτά που τους οφείλονται.
Στο μεταξύ στην εφημερίδα Sportime οι εργαζόμενοι (όσοι έχουν απομείνει) απειλούν με δυνατικές κινητοποιήσεις θεωρώντας ότι η μεταβίβαση του ραδιοφώνου που έχει το όνομα της εφημερίδας θα πρέπει να γίνει αφού ικανοποιηθούν οικονομικά.

Με την ευκαιρία: Η ΕΣΗΕΑ μπορεί να βγει αύριο και να πανηγυρίσει που λύθηκε το πρόβλημα του ραδιοφώνου χωρίς να έχουν ικανοποιηθεί οικονομικά οι εργαζόμενοί του; Μήπως θα πρέπει οποιαδήποτε συμφωνία πώλησης να περιλαμβάνει βασικό όρο την εξώφληση των εργαζομένων; Με οποιδήποτε καθεστώς εργασίας;
Και μην πει κανείς ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό. Εάν θέλει η ΕΣΗΕΑ κάνει μιά απεργία στο μέσο που θέλει να αγοράσει και ξεμπερδεύει.
Πως μπορεί να πουλήσει κάποιος το Sportime FM και να έχει ένα τίτλο Sportime gr κάποιος άλλος ή και αυτό τον τίτλο της εφημερίδας;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ!ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΡΤΙΜΕ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ?
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ!ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ:Ο ΤΙΤΛΟΣ-ΣΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 1994.
ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ-ΣΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΚΑΘΙΣΕΙ" ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΡΕΣΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΚΩΣΤΑΓΙΩΡΓΗΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος και να έδωσε τον σταθμό κανείς δεν μπορεί να γράψει στ' αρχίδια του τα δικαιώματα των εργαζομένων. Είτε ο Ρέστης, είτε η Πειραιώς, είτε το λαμόγιο ο Κυριακόπουλος πρέπει να πληρώσει και ν' αποζημιώσει, εάν δεν τους γουστάρει τους εργαζόμενους. Αυτό να το ξέρουν και οι πρώην και οι επόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΧΤΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι τεχνικοί πληρώθηκαν και όχι όλα τα λεφτά. Οι δημοσιογράφοι είναι "στο περίμενε" και έχουν πάρει υπόσχεση για συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλιώς θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, αν και δεν συμφωνώ με όσα κάνουν, οφείλω να σσας πω μιμηθείτε τους εξτρεμιστές φοιτητές και "πατήστε τους το λαρύγγι" όποιους βρείτε μπροστά σας, είτε Κυριακόπουλοι λέγονται, είτε Ρέστηδες, είτε Σάλλες και... άρες μάρες κουκουνάρες!!!
Να θυμηθούν το στίχο του Σολωμού... όταν τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά! Ισως τότε να δώσουν χρήματα ή μια κάποια λύση...

ΥΓ ΠΡΟΣΟΧΗ Χωρίς υπερβολές και βρεθείτε κατηγορούμενοι για σοβαρά ποινικά αδικήματα...