Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Κινητικότητα στους "πράσινους"

Οι ενδείξεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει καλά τη νέα χρονιά έχει ανοίξει την όρεξη αρκετών. Οι "πράσινες" εφημερίδες από δύο που είναι τώρα δεν αποκλείεται να γίνουν τρεις ή και τέσσερις. Δίπλα στη "Πράσινη" και το "Derby" αναμένεται σε λίγο καιρό να φιγουράρει και ο "Πράσινος Τύπος" που έχει δρομολογήσει την καθημερινή του έκδοση (τώρα βγαίνει κάθε εβδομάδα) και από κοντά ο Κυριακόπουλος ο οποίος θέλει να ξαναβγάλει την "Αθλητική Ηχώ" που στη πορεία και λόγω χρεών έγινε σκέτο "Αθλητική".
Για το τελευταίο κρατήστε επιφυλάξεις. Γιατί θα είναι το σκάνδαλο του αιώνα να συνεχίζει να είναι εκδότης ο Κυριακόπουλος ενώ τόσοι συνάδελφοι στο "Sportime" βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, όπως φυσικά και στην "Αθλητική".
Όσο για τα τρία εκ. ευρώ που λέγεται ότι πήρε από τον Ρέστη για την πώληση του ραδιοφώνου του "Sportime" είναι σαφώς λιγότερα. "Χαρτζηλίκι" το χαρακτήρισε άνθρωπος της τραπεζικής αγοράς ο οποίος υποστήριξε ότι τα χρήματα δόθηκαν στη Πειραιώς έναντι των χρεών Κυριακόπουλου. Με ένα... χαρτζηλίκι λοιπόν και πολλά χρέη (και αμαρτίες) δεν βγάζεις εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: