Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Υπάρχει και μπάσκετ στη πρώτη σελίδα

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Το μπάσκετ επιστρέφει στη πρώτη σελίδα. Τι κι αν ο Παναθηναϊκός κέρδισε με τα χίλια ζόρια τη Σιένα. Η προοπτική οι δύο αιώνιοι να τερματίσουν πρώτοι στους ομίλους τους έκανε τη Sportday να τους αφιερώσει το πρώτο θέμα της. Από κοντά κι ο μπασκετικός Πανιώνιος.
Οι υπόλοιπες εφημερίδες ασχολήθηκαν με την ΑΕΚ και τα συναφή.
Αλλάζει το τοπίο με τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ για τη τριετία 2009-12. Το ΜΕΓΑΚ επιστρέφει και παίρνει το απ' ευθείας παιχνίδι την Τρίτη, αλλά και την εκπομπή με τα στιγμιότυπα αμέσως μετά. Η ΝΕΤ κρατά τη Τετάρτη (που σημαίνει και τελικός της διοργάνωσης) και ο ΑΝΤ1 που μπήκε φουριόζος πήρε τα δύο ματς της Πέμπτης (20:00 και 22:15) συν εκπομπή με στιγμιότυπα των άλλων αγώνων του ΟΥΕΦΑ μετά.
Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι όταν υπάρχει ΟΥΕΦΑ ο ΑΝΤ-1 θα μεταδίδει μόνο ποδόσφαιρο. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι το 2011 το και οι δύο ομάδες θα δίνουν προκριματικά για τη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τις βλέπουμε στο ΟΥΕΦΑ όπως έγινε εφέτος με τον Ολυμπιακό ή να συνεχίζουν στη διοργάνωση από το Τσάμπιονς Λιγι όπως ενδέχεται να γίνει με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: