Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ SPORTIME

Τα βάσανά τους εξιστορούν οι εργαζόμενοι στο Sportime μέσα από το blog που άνοιξαν. Στην ανακοίνωση που ανέβηκε μετά την αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων, επειδή ο δικαστής δεν έβρισκε σε ποιόν ανήκει η εφημερίδα κάνουν αναφορά στα όσα έγιναν στην από την πρώση Ανδρουλιδάκη και μετά.
Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε στο
http://syntaktessportime.blogspot.com/
ΥΓ1: Αλήθεια εδώ μερικές εκατοντάδες άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν από το 2002 και μετά το ποιός έχει την εφημερίδα θα το βρεί ένας δικαστής;
ΥΓ2: Μετά την παραίτηση του εκπροσώπου των εργαζομένων Νίκου Γκομόλη τον συντονισμό των κινητοποιήσεων ανέλαβε επταμελής επιτροπή που τον αποτελούν οι: Γιώργος Μανετάκης, Κώστας Μπάκος, Μενέλαος Σεβαστιάδης, Κώστας Μπελιάς, Φώντας Χήττας, Νίκος Γκομώλης και Μιχάλης Φουντουκίδης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σόρι παιδιά αλλά η Συντονιστική Επιτροπή είναι 6μελής. Φάγατε τον Μιχάλη Φουντουκίδη

Ανώνυμος είπε...

Sorry αλλα ειναι 7μελης και βεβαια είναι και ο Νίκος Γκομώλης

Ανώνυμος είπε...

Ποια Ρεάλ τώρα;
Τις δύσκολες στιγμές ψάχνουν τα κάθε είδους λαμόγια της πληροφόρησης (και όχι μόνο) να τρυπώσουν και να προσπαθήσουν να διασπάσουν αγώνες και διεκδικήσεις.
Τις δύσκολες στιγμές ψάχνουν τα κάθε είδους λαμόγια της πληροφόρησης (και όχι μόνο) να εκμεταλλευτούν και να ιδιοποιηθούν πράγματα και καταστάσεις που δεν τους ανήκουν. Καταστάσεις στις οποίες ποτέ δεν συμμετείχαν. Καταστάσεις τις οποίες (πολλάκις) δημιούργησαν!
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site των συντακτών του Sportime, οι οποίοι βρισκόμαστε για 9η συνεχή μέρα σε επίσχεση εργασίας είναι το http://syntaktessportime.blogspot.com/.
Σε αυτό (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ) έχει πρόσβαση τόσο η συντονιστική επιτροπή αγώνα όσο και οι συντάκτες της εφημερίδας μας.
Για να εξηγούμαστε λοιπόν: τα διάφορα realsportime, sportimereal, sportime892, sportimegr αγνοούμε σε ποιον ανήκουν και τι σκοπό εξυπηρετούν.
Εχουμε φυσικά ενδείξεις, κάποιοι μιλάνε και για αποδείξεις, αλλά τούτη την ώρα έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το να ψάχνουμε τα τσιράκια και τους τσάτσους του 4ου ορόφου με τα κλαμένα ματάκια.
Πιστεύαμε, οι αφελείς, σε έναν κόσμο ηθικό, ΑΓΓΕΛΙΚΑ πλασμένο. Γελαστήκαμε αλλά δεν υποστέλλουμε τη σημαία ούτε υποχωρούμε στον αγώνα μας.
Αντε γεια...

Πηγή: http://barcasportime.blogspot.com