Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Ο ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ

Σήριαλ έχει καταντήσει πιά αυτός ο ένας μισθός που περιφέρει ο Κυριακόπουλος ως δέλεαρ για να βγει το νέο supersportime. Χθες μάλιστα κατέβηκε στον 3ο όροφο της εφημερίδας και συζήτησε για λίγο με τους συντάκτες.
Τι τους είπε;
- Ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον ένα μισθό για να ξαναβγεί η εφημερίδα. Για τα άλλα μπορεί απλά να δεσμευτεί.
- Ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να κλείσει την εφημερίδα.
Θα μου πείτε ποιά είναι η είδηση; Μα απλά δεν υπάρχει είδηση.
Αυτό που δεν ξέρει ο Κυριακόπουλος και καλούμε τους φίλους του να τον ενημερώσουν είναι ότι η ΕΣΗΕΑ ψάχνει ήδη να βρει αποδείξεις που θα τον συνδέουν με την Τράπεζα. Για να μπορέσει να προστατεύσει τα συμφέροντα των εργαζομένων αποτελεσματικά.
Ποτέ δεν είναι αργά να βοηθήσει κι αυτός την ΕΣΗΕΑ. Μέχρι τώρα είδε πως του συμπεριφέρεται η Τράπεζα. Γιατί δεν δοκιμάζει να... συνεργαστεί με την ΕΣΗΕΑ;
ΥΓ1: Πολλοί από τους εργαζόμενους πιστεύουν ότι η τακτική του είναι να κερδίσει χρόνο. Να φύγουν όσοι είναι να φύγουν για να γλυτώσει κάποια λεφτά από τους μισθούς. Είναι γνωστό στη πιάτσα ότι όποιος φεύγει από τον όμιλο δεν παίρνει αυτά που του χρωστάει.
ΥΓ2: Πως θα αισθανθεί εάν μάθει ότι κάποιοι που βρίσκονται στην εφημερίδα έχουν κλείσει για αλλού και θα φύγουν μόλις πληρώσει;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με εκείνη την λίστα όσων έχουν λαμβάνειν από τον Κυριακόπουλο τι έγινε ρε παιδιά; Μήπως αυτός που σκέφτηκε να την καταρτίσει, κατάλαβε στην πορεία ότι οι μισοί και πλέον έχουν να παίρνουν λεφτά επειδή ο ίδιος τους έδιωξε για να κάνει τον καλό στον Κωσταγιώργη; Αντε απο 'δω αόρατε yesman υποτακτικούλη με τα κλαμμένα ματάκια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπεσε καθολου ρε Αγγελακο με αυτα που κανεις;
Νομιζεις οτι ετσι με ρουφιανιες φτιαχνεις την επομενη μερα σου;
Εχεις βρει δυο τρια χαζα μεσα στο Sportime και νομιζεις οτι τα μαθαινεις και τα ελεγχεις ολα οταν γραφοντας παπαριες σ αυτο το blog προσπαθεις να δημιουργησεις κλιμα;
Το ξερεις οτι σε ψαχνει ο Καραπαππάς;
Το ξερεις οτι σε ψαχνει ο Γάτας;
Ξερεις πόσοι σε περιμενουν με λαχταρα να εμφανιστεις να παρεις τα δεδουλευμενα σου απο το Sportime;
Μαζεψου και μην προκαλεις γιατι η πιατσα ειναι πολυ μικρη κι ολα μαθαινονται.
Αντε γεια τωρα βαζελολαμογιο και αν ποτε θελησεις να μαθεις τι σημαινει αξιοπρεπεια, πριν πηδηξεις απο καμμια ταρατσα (ετσι κανουν στο κομμα σου οσοι εχουν φιλοτιμο) ζητα δημοσια συγγνωμη απο τα παιδια που πηρες στο λαιμο σου οποτε εκανες τον διευθυντη. Βλακα!