Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Νέα -Νέα- Ώρα ή Νέα Ώρα νο 2

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έκδοση της "Νέας Ώρας νο 2" υπό τον Διονύση Αβούρη και τον Παύλο Γερακάρη. Ήδη γίνονται συζητήσεις με στελέχη της Νέας Ώρας των Μπίρη - Κυριακόπουλου για συνεργασίες, αλλά και άλλους συντάκτες που έχουν διείσδυση στον κόσμο της ΑΕΚ.
Οι επιτελείς της εφημερίδας θέλουν να προλάβουν τυχόν εμπλοκές της "Νέας Ώρας" με την κατάρρευση των εκδοτικών προσπαθειών του Κυριακόπουλου. Ήδη στη πιάτσα συζητιέται έντοντα το πλήθος των επιταγών που υπάρχουν στο όνομα της εταιρείας που την εκδίδει και δεν είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι σύντομα έρχεται το μπαμ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι ότι αυτός ο Μπίρης πείθει σε κάτι, αλλά αν υπάρχει η οποιαδήποτε εμπλοκή ή συνεργασία του Κυριακόπουλου είναι βέβαιη με μαθηματική ακρίβεια η πλήρης κατάρρευση και της ¨Νέας Ωρας"!
Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους των εργαζομένων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπάρχουν λύσεις με τέτοιους σαλτιμπάγκους που σε μια νύχτα δηλώνουν επιχειρηματίες και εκδότες, ενώ είναι ανίκανοι να στήσουν περίπτερο!

Ανώνυμος είπε...

Το ντόμινο της καταστροφής με τις αθλητικές εφημερίδες οφείλεται - κατά βάση - στον Κυριακόπουλο και τους αόρατους προστάτες του. Προσέξτε: Διαλύθηκαν δύο μαγαζιά με τεράστια ιστορία. Η "Ηχώ" που πλέον λέγεται "Αθλητική" και το "Sportime" που παρά τις μαλακίες ήταν η πιό σοβαρή αθλητική εφημερίδα. έτσι άνοιξε ο δρόμος σε κάθε λογής εξαρτώμενους να βγάλουν τη δική τους "αντικειμενική" εφημερίδα. Τώρα πάει να κλείσει και η "Ώρα" που ήταν "Νέα Ώρα". Μάνι μάνι τρεις αθλητικές εφημερίδες στέλνουν τους αναγνώστες τους σε ανταγωνιστικές που ανήκουν σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Κι έχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις.
Θέλετε ένα παράδειγμα: Ο Μπόμπολας ανέλαβε το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Άντε να γράψει τώρα το Goal κακό για τον συνέταιρο του αφεντικού του στο Βοτανικό. Δεν γίνονται αυτά. Μην προχωρήσουμε περισσότερο και μιλήσουμε για Α-βιταμίνωση στο ρεπορτάζ του θρύλου. Κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Ποιός άλλος θα χτυπήσει τον Τζίγκερ; Η "Sportday"; Ας γελάσω. θα μείνει στο τέλος μόνο η "Πράσινη" κι όταν γράφει κάτι θα λένε όλοι:"Τι να περιμένει κανείς από την εφημερίδα του Γιαννακόπουλου;" Καταλαβαίνεται που πάει το πράγμα.
Α, να μην το ξεχάσω. Μήπως θυμάται κανείς ότι ο Χρήστος Λαμπράκης ήταν αυτός που βάφτισε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη; Μήπως θα το σκεφτεί δύο φορές η "εξέδρα" να τον χτυπήσει στα ίσια; Η για να το πούμε απλά, θα περιμένει να κάνει την σούπερ μαλακία για να το επιχειρήσει;
Σε λίγο οι μισές εφημερίδες έμεσα ή άμεσα θα ελέγχονται από τον Βαρδινογιάννη, οι άλλες θα έχουν στηρίξει την ύπαρξή τους στον Κόκκαλη κι όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι που θα ζούμε στο σκοτάδι της ενημέρωσης