Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

τους είπε... καλό σαββατοκύριακο

Ο απίστευτος τύπος που ακούει στο όνομα Κυριακόπουλος εμφανίστηκε στο Μοσχάτο και ευχήθηκε στους εργαζόμενους του "Sportime" και της "Αθλητικής"... Καλό Σαββατοκύριακο. Οι εφημερίδες μέχρι την Δευτέρα δεν θα κυκλοφορήσουν αφού δεν κατάφερε να βρει χαρτί να τις τυπώσει και διαμήνυσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες από την Δευτέρα!
Αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκης 62 δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού τύπου. Ποτέ άλλοτε δύο εφημερίδες δεν έχουν βρεθεί σε τέτοιο σημείο και ποτέ άλλοτε εκδότης, από γκραν απατεώνες έως απελπιστικά τίμιους δεν έχει επιδείξει τέτοια συμπεριφορά, όχι μόνο απέναντι στους εργαζόμενους, αλλά και στις εφημερίδες οι οποίες, υποτίθεται, του ανήκουν.
Σε αναβρασμό βρίσκεται και το Sportime 89,2, το ραδιόφωνο του "ομίλου" αφού οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για περισσότερους από 2 μήνες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη τώρα, αλλάπρος τι η έκπληξη ότι όσα συμβαίνουν στις εφημερίδες του Μοσχάτου δεν έχουν προηγούμενο στα χρονικά του Ελληνικού (ίσως και διεθνούς) Τύπου; Δηλαδή δεν αναμεν΄ταν το παμ και το κραχ και το λίμιτ ντάουν και ό,τι άλλο έχει ο μπαξές;
΄Η οι άλλοι στο ραδιόφωνο περίμεναν ότι θα πλήρωνε το "αφεντικό" από λεφτά που δεν έχει και που φυσικά δεν του φέρνει ένα ραδιόφωνο με + - 1% ακροαματικότητα...
Συνέλθετε και δείτε τη σκληρή αλήθεια και ή φύγετε για όπου βρείτε δουλειά ή πιάστε απ' το γιακά (με γάντια να μη μείνουν ίχνη...) τον Κωσταγιώργη και δείξτε του τι υπάρχει κάτω απ' το μπαλκόνι! Ναι, να συνειδητοποιήσει πως είδε τα πράγματα ο Ζαχόπουλος και μετά αφήστε τον ν' αποφασίσει μόνος του!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη και το ραδιοφωνο παει για φουντο και αυτο?
και ειναι αξιολογο ρε γαμωτο!!!!!