Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Παρουσιάστηκε ως επενδυτής και αδελφός βουλευτή!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον όμιλο "Sportime" που αυτή τη στιγμή δεν εκδίδει καμία από τις δύο εφημερίδες που διαθέτει επειδή δεν έχει χαρτί και δεν εκπέμπει ο ραδιοφωνικός του σταθμός επειδή απεργούν οι τεχνικοί!
Προχτές στα γραφεία στο Μοσχάτο παρουσιάστηκε ένας τύπος ο οποίος συστήθηκε ως αδελφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τραγάκη. Κανείς βέβαια δεν του ζήτησε ταυτότητα, αλλά για να θέλει τον Κυριακόπουλο μπορεί και νάλεγε ψέμματα. Κι όσοι είχαν αμφιβολίες πείστηκαν με αυτά που άρχισε να λέει στο ισόγειο του κτιρίου όπου υπάρχει το μπαρ. Ο τύπος λοιπόν, αυτός που υποστήριξε ότι είναι ο αδελφός του βουλευτή Τραγάκη άρχισε να υποστηρίζει ότι:
- Είναι επενδυτής και ενδιαφέρεται μόνο για την εφημερίδα Sportime
- Συνεργάζεται με τον Πέτρο Κόκκαλη και θα δημιουργήσουν μία φοβερή εφημερίδα αφού την αγοράσουν από τον Κυριακόπουλο.
- Θα κάνει επενδύσεις στο φύλλο που θα κάνει πρωταθλητισμό.
Προσέξτε: Ο τύπος τα έλεγε αυτά στους έκπληκτους δημοσιογράφους που τον άκουγαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας υποψήφιος αγοραστής της εφημερίδας θα λέει φόρα παρτίδα σ' όποιον βρίσκει μπροστά του τα επιχειρηματικά του σχέδια.
Λίγο αργότερα δημοσιογράφοι της εφημερίδας επικοινώνησαν και με στενούς συνεργάτες του Πέτρου Κόκκαλη ο οποίος όπως ήταν λογικό διέψευσε κάθε σχέση με αυτή την έτσι κι αλλιώς περίεργη ιστορία.
Ο τύπος συναντήθηκε τελικά με τον Κυριακόπουλο, αλλά η απορία έμεινε: Ήταν όντως αδελφός του βουλευτή Τραγάκη ή απλά κάποιος τύπος χρησιμοποιεί φόρα παρτίδα το όνομα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αθλιότητες και οι φαντασιοπληξίες δεν έχουν τέλος...Πρώτον λοιπον: Κάποιος συντάκτης του Sportime καλό είναι να μιλήσει με το γραφείο του κ. Τραγάκη κι όχι απλώς να ενημερώσει για το συμβάν αλλά να ρωτήσει αν έχει αδελφό ή απλώς "αδελφό -μαϊμού"!
Δεύτερον, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ο επισκέπτης δεν ήταν βαλτός του Κυριακόπουλου για να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει εντυπώσεις ή ψευδαισθήσεις!
Οχι μόνο ταυτότητα πρέπει να ζητάνε από όποιον λέει κάτι σχετικό με την εφημερίδα ή θέλει να δει τον Κυριακόπουλο, αλλά και βιογραφικό και ποινικό μητρώο και φορολογικής δήλωση!!! Μην πω και πιστοποιητικό βάφτισης για να ξέρουν ότι δεν τους έδειξε πλαστή ταυότητα...
Για γέλια μάγκες, έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε και την καβαφική διάσταση.

Η όλη υπόθεση θυμίζει Καβάφη.
Το "περιμένοντας τους βαρβάρους".

"Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
τον αρχηγό τους.
Μάλιστα ετοίμασε
για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί
τον έγραψε τίτλους πολλούς κι ονόματα.