Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr πατώντας εδώ και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Σε λίγο ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει με την "Ώρα για σπορ".
Ένα λάθος έγινε αιτία να ξεσπάσει ένα κύμμα αλληλεγγύης για την δοκιμαζόμενη "Αθλητική". Στη χθεσινή ψηφοφορία για τα πρωτοσέλιδα από λάθος συμπεριλήφθηκε και η εφημερίδα που φυσικά δεν κρεμάστηκε για μία ακόμα μέρα στα περίπτερα. Κι όμως πολλοί από τους συντάκτες της, αλλά και άλλοι μπήκαν και ψήφισαν ένα πρωτοσέλιδο που δεν υπήρξε ποτέ. Έτσι για να δείξουν ότι η απουσία της από τα περίπτερα είναι σημαντική. Εμείς τους ευχόμαστε να ξαδούμε την εφημερίδα με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστόρία και πάλι στα περίπτερα. Και χωρίς Κυριακόπουλο βεβαίως για να βρουν την υγειά τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και στην ψηφοφορία της τρίτης, προηγείται η fans που δεν κυκλοφόρησε. τελικά καλύτερες αθλητικές εφημερίδες είναι αυτές που δεν κυκλοφορούν :-)

Ανώνυμος είπε...

Το διαδίκτυο είναι γνωστό ότι μπορεί να γίνει υπόδειγμα αναξιοπιστίας, αφού ο καθένας, ανωνύμως και αζημίως, μπορεί να ψηφίζει ή να γράφει ό,τι γουστάρει!
Επομένως ψηφίζουν κάποιοι πλακατζήδες ή εντελώς ανεύθυνοι κάτι που ίσως δεν υπάρχει!
Βάζεις ας πούμε ποιον παρουσιαστή προτιμάτε τον Παπαδημητρίου, τον Καρπετόπουλο ή τον Πανούτσο και κάποιοι ψηφίζουν... Βαρούχα που βγαίνει πρώτος! Ολα μπορούν να συμβούν...