Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Οι δύο πρωταθλήτριες και το αποκλειστικό

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr πατώντας εδώ και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Η Sportday δίνει την απάντηση στο ερώτημα των τελευταίων ημερών. Το ΚΑΣ δηλώνει αναρμόδιο ν΄ αποφασίσει κι ανοίγει ο δρόμος για να αναδειχτεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και να γίνουν τα πλέϊ οφ. Οι άλλες εφημερίδες πανηγυρίζουν για την μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων και τη πρωταθλήτρια στις καρδιές όλων. Εξαίρεση η "Derby" που βλέπει γενικώς (και αορίστως;) πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.
Ο Λάμπρος Σκόρδας βγήκε αργά το βράδυ, τι βράδυ δηλαδή, ξημερώματα, στην "Αθλητική Κυριακή" και έδωσε την είδηση. Ότι δεν θα φύγει ο Μπάγεβιτς από τον Αρη. Βέβαια του Σκόρδα μιά χαρά του έκατσε. Εάν δεν πάει ο Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό θα έχει για ένα ακόμα χρόνο καλό προπονητή. Εάν πάει θα πάρει του κόσμου τα λεφτά για να λύσει το συμβόλαιο που έχει μαζί του. Κερδισμένος θα είναι και στις δύο περιπτώσεις.
Το
Sportime.gr βρίσκεται ακόμα σε επίσχεση εργασίας. Και φυσικά ο φαντομάς Κυριακόπουλος αδιαφορεί για το μόνο κερδοφόρο μέσο του άλλοτε ισχυρού ομίλου του. Κρίμα. Πολύ κρίμα. Όσο για το ραδιόφωνο συνεχίζει να εκπέμπει με πρόγραμμα ανάγκης και εργαζόμενους απλήρωτους. Κουράγιο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: