Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Προς πώληση το Sportime 89,2

Υπομονή μέχρι την Μεγάλη Τρίτη το βράδυ ζήτησε ο Κυριακόπουλος από τους εργαζόμενους στο Sportime 89,2, το μόνο από τα μέσα του ομίλου που λειτουργεί. Οι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) ήταν έτοιμοι να κάνουν απεργία (επίσχεση εργασίας) ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλει εδώ και κάτι μήνες. Ζήτησε λοιπόν ο Κυριακόπουλος εάν γίνει απεργία αυτή να αρχίσει τη Μεγάλη Τετάρτη. Εάν κι αυτό δεν είναι ένα από τα γνωστά κόλπα του Κυριακόπουλου σημαίνει ότι για το ραδιόφωνο υπάρχει συμφωνία να πουληθεί σε κάποιο τρίτο και δεν θέλει να γίνει απεργία για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το ραδιόφωνο βρίσκεται στο παρά πέντε της μεταβίβασής του. Ας ελπίσουμε όμως να είναι η τελευταία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά πιστεύετε ακόμα αυτά που λέει ο Κωσταγιώργης; Ο άνθρωπος είναι εκ πεποιθήσεως ψεύτης. Πολύ απλά για να μην κάνει απεργία το ραδιόφωνο έριξε τη μπαρούφα τού ότι βρίσκεται κοντά στην πώληση. Κι από Τετάρτη έχουμε πάλι. Όλοι και κάποια μαλακία θα πει στους εργαζόμενους για να τους τουμπάρει. Με την ευκαιρία να γράψω και μία μαλακία για να περάσει η ώρα; Μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να δώσει δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους σε όλα τα μέσα (Αθλητική, Σπορτάϊμ, σάϊτ και φυσικά ραδιόφωνο). Είναι ποινικό αδίκημα κι αν δεν το κάνει μπαίνει φυλακή. Μήπως θα ασχοληθεί κανένας. Μήπως είναι ευκαιρία να τον στείλουμε στον φυσικό του χώρο; Αυτό δεν είναι μαλακία. Είναι σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο φίλος μ' αυτά που λέει σχετικά με το Δώρο Πάσχα, αλλά το βλέπω χλομό να πληρώσει ο... Ρωμηός!
Δύσκολα όμως θα βρουν άκρη οι συντάκτες να τον στείλουν στη στενή, γιατί πρέπει να τρέξουν Πασχαλιάτικα στις αρμόδιες επιθεωρήσεις εργασίας, να κάνουν καταγγελίες, να τις κοινοποιήσει η Υπηρεσία στον Κωσταγιώργη (αλήθεια πού; Ποιός θα τις παραλάβει;)να εμφανισθεί ή όχι, να πάει έκθεση στην Εισαγγελία, να κινηθεί αυτή, να βρουν τα αστυνομικά όργανα τον Κυριακόπουλο και να τον συλλάβουν!
Μεγαλοφυές σχέδιο, αλλά δεν θα βγει... Και το ξέρει ο λιγδόμαγκας και γι' αυτό δεν φοβάται μη δεν σουβλίσει αρνί...
Φυσικά κι οι ατυχείς του ραδιοφώνου... παπάρια θα πάρουν,που λέει και τ' ανέκδοτο... Κόλπα του ξεδιάντροπου ανθρωπάριου είναι όλα αυτά. Κι ας μη πιστέψουν τίποτα για πώληση, ας μην υπογράψουν πουθενά κανένα χαρτί γιατί είναι ικανός να τους πει ότι τού χρωστάνε κιόλας!
Μόνο αν δουν κατά πρόσωπο τον αγοραστή, μόνο αν μάθουν επακριβώς όλα τα στοιχεία γι' αυτόν και δουν υπογραφή συμβολαίων, τότε μόνο να πιστέψουν ότι έχουν νέο αφεντικό και να κάνουν συμφωνίες μαζί του και μάλιστα γραπτώς! Νά χουν τουλάχιστον κάτι στα χέρια τους...
Πού ΄σαι ρε άρχοντα Σάκη, πού 'λεγες έτοιμες τις έχω τις συμβάσεις, αύριο έρχομαι να τις υπογράψω και το βράδι -δήθεν- σε κατάργησαν πραξικοπηματικά η φίλη της Γιούλας και ο Κωσταγιώργης και σε άδειασαν απ' τη εταιρία!
Ωραίες μέρες μάγκες... Ο "ιδιοκτήτης" παραιτήθηκε ενώπιον των συντακτών! Σαν να μην πληρώνει δηλαδή ο Σωκράτης και να πει στο Σεγκούρα και στους παίκτες, δεν μπορώ να διοικήσω, με τορπιλίζει ο Πέτρος, παραιτούμαι ενώπιόν σας και πάμε μαζί γι' αντάρτικο!
Τι σας θυμίζω τώρα... Απλά για να ξέρετε με ποίους έχετε μπλέξει αδέλφια...
Ξέρετε υπάρχει και μια φράση που λέει ο λαός μας: Γαμήστε τους κι αφήστε τους (στον πόνο τους...)... Γιατί τσούζει του... Τσολιά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τηρούνται σ' αυτή τη γαμωχώρα. Δεν γίνεται ένας Κυριακόπουλος να τα γράφει όλα στ' αρχίδια του. Γιατί αν το κάνει αυτό ο βλάχος από τη Πάτρα, τότε τι κάνουν οι άλλοι, τα μεγαλολαμόγια που δεν έχει λίγδα στο μαλί και το παίζουν κάποιοι; Θα γαμάνε από πάνω και τους εργαζόμενους; Κάτι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή του.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως κάθονται ακόμα και συζητάνε συνάδερφοι όταν έχει κάνει όλες αυτές τις πουστιές. Και μάλιστα άνθρωποι που την πάτησαν μαζί του στην εφημερίδα. Πως μπορούν κάποιοι να ακούνε τον Κωσταγιώργη να δίνει υποσχέσεις και να κάνει σχέδια;

Ανώνυμος είπε...

Αν τους κοροϊδέψει και πάλι ο Κωσταγιωργης καλά θα κάνουν οι εργαζόμενοι να καταλάβουν τον σταθμό και να βγάλουν προς τα έξω το πρόβλημα. Να μιλήσουν ανοιχτά και για τα άλλα μέσα που σιώπησαν και να ξεσχίσουν το λαμόγιο, αλλά και τους προστάτες του. Κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει. Γιατί εάν τους πειράξει για γίνει μεγαλύτερος θόρυβος

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά και να πλερώσει ο Κωσταφρύνης αρχ... απλ...α (φτου! και με το συμπάθειο) θα εξακολουθήσει να είναι η κατάσταση.

Ωπότε ψυχραιμία και ΜΗΝ μασάτε. ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Κι ότι ακούγεται ίσως υπάρχει φως σε αυτό το μακρύχρονο τούνελ.

Αλήθεια Ο κυμπάρης ο Ηλίας με τους ομίλους του που είναι;

Μπας και τον δάγκωσε άγρια ο Κωσταφρύνης και ψυχοραγεί;

Ανώνυμος είπε...

Ηλία πάρε θέση!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, καλό είναι να ξυπνάνε τα αίματα, αλλά προσοχή παιδιά στην αυτοδικία και στις παράνομες κινήσεις, γιατί θα σας μηνύσει ο Κωσταγιώργης και θα μπλέξετε...
Θέλει προσοχή το πράγμα για να τον κάνετε να παραδώσει το πνεύμα...
Α, λέτε να εμφανιστεί τώρα ο άλλος λεφτάς, ο κυρ Μανιατέας; Καλό φρούτο κι αυτός, απ' όσα έμαθα...
Μέχρι κι ο Μάστορας είχε ψηθεί κι ανεβοκατέβαινε απ' τη Σαλονίκη για να κρατήσει το τιμόνι του σκάφους... Βουρ στις... Πόρτες, εκεί που βυθίστηκε το Σάμινα το πήγαν!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καιρό θα μπορεί να ξεφεύγει το λαμόγιο; Κάποια στιγμή θα πλη΄ρώσει.Και μάλιστα με τόκο!