Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Έχασαν Αρης και Alpha στον τελικό!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος είναι πάντα μια δύσκολη τηλεοπτική αποστολή. Δεν είναι και το καλύτερο στη «γιορτή του ποδοσφαίρου» οι κεντρικές εξέδρες να μένουν άδειες για να μην παίξουν ξύλο οι οπαδοί των δύο φιναλίστ!
Ο “Alpha” που κάλυψε χθες τον τελικό στο Καυτατζόγλειο είχε πολλά προβλήματα που έγιναν περισσότερα στη διάρκεια της μετάδοσης.
Έχανε τις φάσεις, στα ριπλέϊ έβγαιναν κεφάλια των θεατών και έβλεπες λιγότερα από την κανονική μετάδοση και γενικά φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης δεν γνώριζε τις δυσκολίες όχι μόνο της κάλυψης του τελικού, αλλά και του γηπέδου.
Κι ακόμα μπορεί η ΕΠΟ να ήθελε να δώσει λίγη από τη γκλαμουριά των τελικών του OYEΦΑ ή του Champions League, αλλά εδώ είναι βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Πήγε ο Γκαλέτι να παραλάβει το βραβείο του mvp κι ο Κούλης Δουρέκας δίπλα του αγωνιούσε μήπως τον χτυπήσουν οι οπαδοί του Άρη στην εξέδρα.
Μιλούσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, αρχηγός της αποστολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κι απειλούσε να μην παραταχτεί η ομάδα και ο “Alpha” διέκοψε για διαφημίσεις. Θέλαμε να δούμε πως πανηγύρισαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» το νταμπλ κι είδαμε διαφημίσεις.
Αν τώρα σ’ όλα αυτά προσθέσουμε και το κακό θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδα, ιδιαίτερα από την πλευρά του Αρη θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ένα φινάλε αντάξιο των προβλημάτων που υπήρχαν όλη τη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: