Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Και στο βάθος Ψυχάρης

Γράφει το "Παρόν" στο φύλλο της Κυριακής ότι ο Βίκτωρας Ρέστης θέλει ν' αγοράσει το ραδιόφωνο του "Sportime" κι έχει κάνει πρόταση στον Κυριακόπουλο να αγοράσει όλο τον όμιλο (εφημερίδες, site και ραδιόφωνο). Όπως αναφέρει η εφημερίδα πίσω από το σχέδιο αυτό βρίσκεται ο Σταύρος Ψυχάρης που θέλει ένα ραδιοφωνικό σταθμό για να στηρίξει την "εξέδρα", τώρα μάλιστα που ο βασικός αντιπαλός του ο Μπόμπολας αγόρασε τον "Gold" του Νίκου Μαστοράκη για να τον μετατρέψει σε "Goal FM".
Πρόβλημα όπως σημειώνεται στην αγορά είναι τα χρέη του ομίλου "Sportime" και τα προβλήματα ιδιοκτησίας που έχουν όλα τα μέσα του ομίλου.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η "Τράπεζα Πειραιώς" θα προχωρήσει στη κατάσχεση του ραδιοφώνου έναντι χρεών του Κυριακόπουλου και στη συνέχεια θα το μεταβιβάσει σε αγοραστή που πιθανότατα έχει βρεθεί. Ο Κυριακόπουλος με τη σειρά του ελπίζει να πάρει κάποια χρήματα για να ξαναβγάλει την "Αθλητική", όπως έχει πει και στον πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο. Εμείς πάλι επαναλαμβάνουμε ότι με τον Κυριακόπουλο κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: