Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Περί... Αθλητικής Ιδέας

Θυμάστε που είχαμε γράψει για την "Αθλητική Ιδέα". Στο troktiko ένας αναγνώστης έστειλε το παρακάτω κείμενο σχετικά με τις δραστηριότητες του "εκδότη" της.
"Για το θέμα της "Αθλητικής Ιδέας" και του Παν. Μαυρίκου: ο άνθρωπος αυτός ήταν το 2002 υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου, με τη -χαλαρή- υποστήριξη του ΛΑΟΣ (εμφανιζόταν και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ). Δεν βγήκε ούτε σύμβουλος. Από τις αρχές του 2003 γέμισε το Κερατσίνι με αφίσες που προπαγάνδιζαν την υποψηφιότητά του για τις... επόμενες εκλογές (2006)! Μετά από κάποιους μήνες η προπαγάνδα σταμάτησε ξαφνικά και κυκλοφόρησε η φήμη ότι προσελήφθη από την τότε κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε και το Δήμο) σε υψηλά αμειβόμενο πόστο της ΔΕΗ (αργομισθία). Η φήμη δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά ο κ.Μαυρίκος δεν ήταν υποψήφιος το 2006, ενώ το ΛΑΟΣ υποστήριξε στις Δημοτικές εκλογές στο Κερατσίνι τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Σαλαλέ.
Σωστά όσα γράφονται για τον Απόλλωνα και για τις εφημερίδες. Είχε προσπαθήσει και πέρυσι να βγάλει αθλητική εφημερίδα, ίδιας μορφής με την "Αθλητική Ιδέα", που έβγαινε με 2-3 συντάκτες. Το όνομά του είχε μπλεχτεί και σε ιστορίες του Χρηματιστηρίου.
Τα περισσότερα από αυτά που σου γράφω μπορείς να τα επιβεβαιώσεις εύκολα."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό ότι όλο και πιο συχνά και... μικρά ψάρια (γιατί δυστυχώς σε άλλα πιο βαθειά νερά υπάρχουν παρόμοια μεγάλα...)εξαιρετικά αμφίβολης ποιότητας προσπαθούν να μπουν στη θάλασσα των ΜΜΕ, εξαπατώντας κόσμο και κοσμάκη και εξαργυρώνοντας ποικιλότροπα τα παιχνίδια τους!
Επειδή -όπως ομολογούν οι κ.κ. Ρουσσόπουλος, Τσαλαπάτης, Σόμπολος και άλλες... δημοκρατικές δυνάμεις- δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος άνωθεν, ας υπάρξει προστασία κάτωθεν... Δηλαδή κανείς σοβαρός και επαγγελματίας δημοσιογράφος (ή και δημοσιογραφίσκος που θα θέλει να σέβεται λίγο τον εαυτό του..) να μην εμπστευεται τέτοιους σκοτεινούς και περέργους τύπους που το παίζουν εκδότες και να μη δυλεύει σε "ιδέες" τους και μαγαζιά τους (;). Ισως έτσι τους οδηγήσουμε στη γωνία, μαζί με τους αναγνώστες που φυσικά δεν τσιμπάνε για να παίρνουν σαπάκια και αθλιότητες...
Αλλη λύση δεν βλέπω...

ΥΓ Αν τα κόμματα θέλουν να έχουν τέτοια υποκείμενα και να τα εκβιάζουν, να τα εξαγοράζουν, να τα χρησιμοποιούν για βρόμικές δουλειές κ.λπ. χαλάλι τους και χάρισμά τους! Εμείς δεν θα πάρουμε και θα τα φτύνουμε, όπου τα βρίσκουμε