Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Το σοκ με Λύμπε και τα ονόματα του ΠΑΟ

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Κάποιες αθλητικές εφημερίδες έπεσαν από τα σύννεφα με τη λύση του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου. Μα καλά, τόσο έξω από την ενημέρωση ήταν; Στους Θρακομακεδόνες το ότι θα φύγει ο Λυμπερόπουλος δεν τόξερε μόνο η κυρά Μαρίκα που έχει στο σπιτάκι τους παραπέρα από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Σε όλους τους άλλους ήταν γνωστό.
Αλλωστε ο Λυμερόπουλος έψαχνε ομάδα στην Ελλάδα γιατί το εξωτερικό είναι η τελευταία λύση. Τέλος πάντων. Άλλοι κλαίνε για το Λυμπερόπουλο κι άλλοι ονειρεύονται τον Κωνσταντίνου στην ΑΕΚ. Η ζωή και στο ποδόσφαιρο κάνει κύκλους. Φεύγει ο Κωνσταντίνου από τον Ολυμπιακό και πάει στην ΑΕΚ. Φεύγει από την ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος και πάει στον ΠΑΟΚ.
Ωραία τα… περιφερειακά θέματα του «Goalnews» που είναι οι αποστολές της εφημερίδας στις προετοιμασίες των ομάδων. Μάλιστα στη Μεταμόρφωση άνοιξαν σαμπάνιες αφού τις δύο τελευταίες μέρες η εφημερίδα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση των κυκλοφοριών σε όλη την Ελλάδα. Σ’ αυτό βοήθησε και ότι κινήθηκε μεταγραφικά και ο Παναθηναϊκός αν και η εφημερίδα δεν φημίζεται για τη συμπάθειά της προς το «πράσινο».
ΥΓ:Οι σαμπάνιες άνοιξαν για τη καλή πορεία του «Goalnews» η για τη κακή πορεία της «Εξέδρας»;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά σημασία έχει γιατί άνοιξαν οι σαμπάνιες; Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός -πολλές φορές κι αθέμιτος- και όταν ένας αντίπαλος από μεγάλο και παλιό μαγαζί (λέγε με ΕΞΕΔΡΑ...) δεν περπατάει όπως περίμεναν εκδότες, στελέχη κ.λπ. λογικά ο παλιότερος νιώθει καλύτερα...
Στο κάτω κάτω -ανεξάρτητα από ποιότητα, περιεχόμενο κ.α.- μήπως ήταν ένα σαφές δείγμα ότι η εποχή δεν βοηθάει για τόσες πολλές αθλητικές εφημερίδες; Μήπως και το κλείσιμο του Σπορτάϊμ δεν είναι και τόσο αθώο;
Αχ ρε Κωστορωμηέ, ιστορία έγραψες στα ΜΜΕ, αλλά με μαύρα γράμματα, όπως μαύρη έπρεπε να σού χ'ουν κάνει την σκατομούρη σου!