Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΣΑΛΠΙσμα νέας εποχής

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το Sport24.gr και ψηφίστε το καλύτερο στη διπλανή στήλη.
Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου στο χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Τυφλίδας (sold out Ιούλιο μήνα και 55.000 εισιτήρια δεν είναι και το πιό συνηθισμένο) παρά την απεργία των ΗΣΑΠ που ταλαιπώρησε τον κόσμο τόσο στο "πήγαινε" όσο και στο "έλα"
Ο πιό εύστοχος τίτλος είναι της "Sportday" που αναφέρει "τίποτα δεν είναι όπως παλιά". Ακόμα κι όταν ο Ντε Κάτε ξεκινά με έντεκα παίκτες που και πέρσι ήταν στην ομάδα, τους αλλάζει θέσεις και παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι ακόμα και με... παλιά υλικά μπορείς να χτίσεις κάτι καινούργιο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συσπειρώθηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού γύρω από την ομάδα. Η παρουσία του ήταν εκπληκτική. Βέβαια αρκετοί ταλαιπωρήθηκαν και θα θυμούνται για καιρό τους εργατοπατέρες του ηλεκτρικού.

Ανώνυμος είπε...

Το κέρδος για τον χθεσινό Παναθηναϊκό είναι ότι έδωσε όραμα στον κόσμο του. Προοπτική. Δεν λέω ότι δεν θα έρθουν και οι στραβές, αλλά όταν με τους ίδιους τους περσινούς παίκτες παρουσιάζει η ομάδα τέτοια εικόνα μπορεί εύκολα να φανταστεί τι έχει να γίνει εάν παίξουν και οι μετεγραφές. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια. Ιδιαίτερα ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ξέρει να επιβραβεύει, αλλά και να τιμωρεί.

Ανώνυμος είπε...

Καραντί πληροφορία. εάν ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει παίκτη μέχρι την ώρα που θα αρχίσει το ματς με τους Ολλανδούς θα έχουμε μουρμούρα στο καραϊσκάκη

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστε φίλε με τη Χετάφε παίζει απόψε ο Ολυμπιακός και η ομάδα είναι ισπανική.