Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Στον αέρα το Sportime.gr

Βρίσκεται στον αέρα τις τελευταίες μέρες το Sportime.gr. Ο τίτλος φυσικά παραπέμπει στο θρυλικό και πολύπαθο site της επίσης θρυλικής, αλλά και πολύπαθης εφημερίδας.
Στο στήσιμο δεν θυμίζει και πολλά πράγματα από το παλιό site ενώ κάποιες ειδήσεις του όπως ο θάνατος της Ελενας Ναθαναήλ και του Ζιλ Ντασέν δείχνουν ότι ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Οι εργαζόμενοι πάντως στην εφημερίδα που συμπληρώνουν ένα χρόνο απλήρωτοι δεν είδαν με καλό μάτι τη νέα αυτή προσπάθεια του περιβόητου Κώστα Κυριακόπουλου και απειλούν με προσφυγές στα αρμόδια όργανα.
Ο Κυριακόπουλος που κατάφερε να τινάξει στον αέρα δύο ιστορικές εφημερίδες (Sportime και Αθλητική Ηχώ) που βούλιαξε, αλλά κατάφερε να πουλήσει τον ραδιοφωνικό σταθμό "Sportime", νυν "arena" και φυσικά να κλείσει το πρώτο σε επισκεψιμότητα site Sportime.gr επιχειρεί να επιστρέψει από το φτηνότερο σε κόστος μέσον. Μόνο που κι εκεί προσπαθεί να τη βγάλει στο τσάμπα. Σε αγγελία στη πρώτη σελίδα του site ζητά εργαζόμενους.
Γιατί άραγε δεν καλεί αυτούς πού έχει φεσώσει στην εφημερίδα του; Ο Φώντας, ο Μάνος, ο Γιάννης και τόσοι άλλοι λιγότερο καλοί είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: