Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Τι θέλει να πει το τροκτικό;

Διαβάστε στο troktiko και στείλτε την απάντησή σας στα σχόλια.
Προσοχή: Εμείς δεν ζητάμε επαλήθεση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι η "εξέδρα" η το "Sportime" που κατάντησε "Αθλητική" με τη κυκλοφορία του; Όσο για την εξέδρα θα βρει τον δρόμο της κι ας μην ανησυχούν φίλοι κι εχθροί. Θα τα καταφέρει μια χαρά. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν

Ανώνυμος είπε...

Τα σομπρέρος δεν είναι καινούργια εφεύρεση. Υπήρχαν και υπάρχουν. Και σε σοβαρά μαγαζιά.

Ανώνυμος είπε...

Το "Goalnews" δεν έχασε φύλλα σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο. Πολύ απλά τότε είχε ένθετο για τη φόρμουλα. Άρα θα πρέπει να ανησυχούν εξέδρα και sportime που δεν κατάφεραν να πάρουν αναγνώστες από καμμιά εφημερίδα

Ανώνυμος είπε...

To "sportime" αργεί να κλείσει και δεν φτάνει έγκαιρα στον προορισμό του. Μάχη γίνεται κάθε βράδυ για να κλείσουν οι 56 αναθεματισμένες σελίδες. Ας όψεται ο Κυριακόπουλος με τα σούπερ μηχανήματα που διαθέτει και την πληθώρα προσωπικού.

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαστε ευχαριστημένοι να περνάτε την αθλητική τότε πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

Στην "εξέδρα" μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σοφιανός. Τους είπε ότι ο οργανισμός (ο ΔΟΛ ντε...) είναι ικανοποιημένος από τη προσπάθεια που γίνεται. Μάλιστα συνέστισε στους συντάκτες να γράφουν ελεύθερα αυτό που πιστεύουν. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει διαφημιστικό μπαράζ κι ίσως υπάρξουν και προσφορές.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε και για αγορά ραδιοφωνικού σταθμού στο ΔΟΛ σε περίπτωση που πιάσει η εξέδρα. Πρώτο υποψήφιο είναι το Sportime 89,2. Λέτε να φανεί και πάλι τυχερός ο Κυριακόπουλος και να πάρει κανένα φράγκο. Γιατί τα τελευταία που πήρε τα έφαγε πριν πει.... κίμινο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εάν συνεχίσει να πέφτει το Sportime ο Κυριακόπουλος εφαρμόσει το σχέδιο που είχε εξ αρχής στο μυαλό του κι απλά οι καταστάσεις δεν τον άφησαν να το εφαρμόσει; Μην ανησυχείτε. Κι αυτό θα είναι μεγαλεπίβολο.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντόφθαλμα δαιμόνιος και ουχί λακεδαιμόνιος και νυν και αεί(;) greek looser Κυριακό θέλει μια εφημεριδούλα low budget στο στυλ της νυν Αθλητικής με χαμηλή κυκλοφορία συνεπώς, με είλωτες να βαράν κουπί, η οποία να αφήνει 3-4 καλά μισθουδάκια, έτσι σαν σύνταξη, στα συνεταιράκια και στην μπάνκα, και ένα πολύ καλή αμοιβή και όχι μόνο, για την πανέξυπνη αφεντιά του, η οποία, βεβαίως βεβαίως, κάνει την βρώμικη δουλειά...

Ο Κωστάκης έχει την ικανότητα και συνάμα την χάρη να κάνει μάγκες άλλους, βλέπε ΄"Σπορντέι", " Γκολ" , "Πράσινη¨" και εντός των προσεχών ημερών την "Εξέδρα".
Και όλα αυτά γιατί ο Κώστας ή Γιώργος ή Κωσταγιώργος ή Κωσταφρύνης ή Κωσταηλίας ή Κωσταμιχάλης ΞΕΡΟΥΝ...